Notícies
Foto: cmf fotografia
14 de juliol del 2017
El 5d7 i el 3d7a, principals objectius dels Castellers d’Altafulla per la Diada de les Cultures
La cita se celebrarà aquest dissabte a les 18h a la plaça del Pou, amb la participació també dels Xiquets de Tarragona, la Colla Vella de Valls, i els Castellers de Vilafranca
Els Castellers d’Altafulla tornen a actuar com a amfitrions aquest cap de setmana en una de les cites que més agrada a la colla. Els liles compten les hores que falten per celebrar la Diada de les Cultures, aquest dissabte a les 6 de la tarda a la plaça del Pou. Una edició en què volen lluir la seva millor versió.

Segons ha avançat als micròfons d’Altafulla Ràdio el cap de colla, Pol Munte, els seus objectius passen per portar a plaça el 5d7 i el de 3d7a, i per aglutinar més d’un centenar de persones.

L’assaig d’aquest divendres és “molt important per acabar de polir aquests dos castells”. Munté espera que la convocatòria d’aquest vespre sigui “multitudinària”. I és que, tot i que l’afluència de participants ha tornat a la normalitat al pati de l’Era de l’Ixart després d’unes setmanes complicades per la colla, reconeix que “per la diada d’aquest dissabte encara necessitem més efectius”. El cap de colla ha fet una crida a “totes aquelles persones que fa sis anys estaven fent castells de la gamma alta de 7 a participar aquest dissabte, per tal de poder lluir i disfrutar la nostra camisa”.

Als Castellers d’Altafulla els acompanyaran els Xiquets de Tarragona, la Colla Vella de Valls, i els Castellers de Vilafranca.

La diada serà retransmesa en directe des d’Altafulla Ràdio, amb la narració de TAC12.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Celebració de la prova de Triatló dels Jocs Mediterranis
23 de juny durant tot el matí a Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant el castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
XVIII Nit de Bruixes
29 i 30 de juny a la tarda pels carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert de final de curs de Gaià Gospel
30 de juny a les 20:00h. al bar-restaurant Faristol
Organitza: Gaià Gospel