Notícies
21 de gener del 2015
L’AMI agraeix a l’Ajuntament d’Altafulla el suport contra l’actitud antidemocràtica del govern espanyol envers el dret a decidir
Arreu de Catalunya, s’han recollit 3.700 signatures de càrrecs electes, i gairebé 1.400.000 de la ciutadania
L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha agraït a tots els alcaldes i regidors que s’han adherit en aquests darrers mesos a la proposta d’autoinculpació al voltant del procés de votació del 9-N la seva col·laboració. Finalment han estat 3.703 les signatures validades pels càrrecs electes catalans. Pel que fa a les signatures provinents de la ciutadania, la xifra s’ha elevat a 1.386.628.

Tant unes com les altres es dipositaran a l’Arxiu Nacional de Catalunya, i properament s’iniciarà un a campanya per donar-li el màxim ressò internacional a través d’institucions de referència com ara les Nacions Unides o la Comissió Europea.

Les signatures esdevenen una denúncia contra l’actitud antidemocràtica del Govern espanyol envers el dret a decidir dels catalans. La recollida va ser promoguda per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), CDC, UDC, ERC, ICV, EUiA i la CUP; i es va dur a terme el mateix 9 de novembre a les portes dels col·legis electorals, en el cas de la denúncia ciutadana; i del 5 al 9 de novembre, en el cas de la denúncia dels càrrecs electes.

D’altra banda, el 30 de desembre va tenir lloc un acte d’autoinculpació massiva davant dels jutjats de Tarragona. La ciutat va seguir els passos d’altres indrets de Catalunya, com Girona o Lleida, que ja havien formalitzat de manera col·lectiva els tràmits.

El 9-N a Altafulla van votar 1.550 persones. Una xifra que va elevar el percentatge de participació al municipi al voltant del 43% del cens total. Es va imposar amb claredat el Sí-Sí, amb un percentatge del 81,7%. El Sí-No va rebre un 9,4%; el Sí-Blanc, un 1,2%; el No, un 4,5%; el Blanc, un 0,7%; i Altres, un 2,6%.
Jordi Molinera, regidor de SI
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat