Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
14 de juliol del 2017
L’ANC d’Altafulla ofereix el documental ‘Les clavegueres de l’Estat’
La territorial instal·larà una parada informativa tots els dissabtes, des d’aquest fins el 9 de setembre, a la plaça dels Vents, de 18h a 21h
La territorial d’Altafulla de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) reprèn la seva activitat aquest divendres. Ho fa amb la projecció del documental ‘Les clavegueres de l’Estat’, a partir de les 8 del vespre al Centre d’Entitats.

El reportatge, produït per Mediapro, relata la gènesi i el desenvolupament de tota l'anomenada ‘operació Catalunya’.

Segons els autors, mostra proves audiovisuals i documents per escrit que evidencien la participació de la Moncloa en la suposada conspiració policial. El documental pivota entorn de les gravacions enregistrades al despatx de l’ex-ministre espanyol d’Interior, Jorge Fernández, en què es poden escoltar les conspiracions amb l’ex-cap de l’Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso, contra polítics independentistes. El reportatge també repassa males pràctiques de policies, jutges, fiscals i empresaris.

El coordinador de la territorial altafullenca, Pere Piqué, ha parlat de la disponibilitat de projecció a través de l’ANC i d’Òmnium Cultural.

La projecció d’aquest documental no és l’única activitat que té prevista l’ANC al municipi aquest cap de setmana. Tots els dissabtes, des d’aquest i fins el 9 de setembre, instal·larà una parada informativa a la plaça dels Vents, de 6 de la tarda a 9 del vespre. La ciutadania hi podrà adquirir les samarretes de l’11 de setembre, així com els tiquets d’autobús per traslladar-se a Barcelona.

Un altre acte programat a la seva agenda per aquest mes de juliol és el del proper dia 25, quan hi ha previst un col·loqui sobre el referèndum d’independència. S’ha de confirmar la presència d’un diputat de Junts pel Sí.

La territorial també té previst oferir una xerrada a l’entorn de les pensions de cara al mes de setembre.
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Social
Et recomanem
Exposició "Els monuments de Tàrraco Patrimoni de la Humanitat"
16 de febrer a les 18:00h. al Casal La Violeta
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Projecció de la pel·lícula "Personal shopper"
16 de febrer a les 18:00h. al casal La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert de Paco Ibáñez
25 de febrer a les 19:00h. al Casal La Violeta
Organitza: Festival Barnasants i Ajuntament d'Altafulla