Notícies
Foto:
17 de juliol del 2017
L’absència de la Mulassa marca les Festes del Quadre de Santa Rosalia a Torradembarra
És el primer cop en la història que no actua des del 1995
Torredembarra ha celebrat les tradicionals Festes del Quadre de Santa Rosalia que han tingut lloc aquest cap de setmana i que han servit d’avantsala de la Festa de la Rosalia que es realitzarà al setembre.

La cercavila habitual que ha tingut lloc pels carrers del centre del municipi, han comptat amb la presència de totes les colles que formen el seguici. No obstant, enguany la Mulassa no ha fet acte de presència. Franki Marsal, cap de colla de l’entitat, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio els motius que han provocat l’absència de la bestia al seguici de les Festes del Quadre de Santa Rosalia.

El cap de colla de la Mulassa de Torredembarra també ha volgut posar de manifest el tracte rebut per part de la junta de l’Agrupació de balls populars de Torredembarra. Segons ha reconegut, “ens volien fer firmar un acte de baixa voluntària que no vam signar i això va provocar que ens volguessin obrir un expedient a tots els membres de la colla”.

La situació que viu l’entitat amb l’agrupació de balls populars es troba al límit. Tant és així, que Franki Marsal explica que la colla veu la situació molt malament i al mateix temps reconeix que “com a torrenc, em fa molta pena”.

Els responsables de la Mulassa han redactat un document informatiu que faran arribar aquest dilluns a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament per demanar-los que intervinguin en l’assumpte i prenguin les mesures pertinents.
Franki Marsal, cap de colla de la Mulassa de Torredembarra
Franki Marsal, cap de colla de la Mulassa de Torredembarra
Franki Marsal, cap de colla de la Mulassa de Torredembarra
Social
Et recomanem
Concert a càrrec d'Svetlana Tovstukha
26 de juliol a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: Festival Internacional de Música de la Costa Daurada
Diada Castellera d'Estiu
29 de juliol a les 18:30h. a la plaça dels Vents
Amb els Castellers d'Altafulla i els Salats de Súria
Cicle de teatre "Escena Altafulla"
28, 29 i 30 de juliol a la vil·la romana dels Munts
Més informació a www.altafulla.cat
Exposició pictòrica d'Orion Leim i Lolo Elemak
Fins el 5 d'agost a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla