Notícies
21 de gener del 2015
La producció xilena ‘Gloria’, primera proposta del Cineclub Altafulla Link per al 2015
La projecció tindrà lloc aquest dijous a les 20:30h al Casal La Violeta
La cinematografia d’origen xilè serà la protagonista de la primera proposta del Cineclub Altafulla Link per aquest 2015. Una nacionalitat poc usual en el món del cinema que, sumada a la temàtica central de la pel·lícula, la vellesa, ha mogut a l’entitat altafullenca a endinsar-s’hi.

El director, Sebastian Lelio, reconeix haver-se inspirat en la vida de la seva mare per tractar un tema poc habitual en el cinema. Gloria té 58 anys i viu sola. Omple els seus dies d'activitats i a les nits busca l'amor i la diversió en el món de les festes per solters adults. Aquesta fràgil felicitat en la qual viu s'altera quan coneix Rodolfo, un home de 65 anys, recentment separat, que s'obsessiona amb ella. Gloria comença un romanç, però aquest es complica per la malaltissa dependència de Rodolfo vers els seus fills i la seva exdona. Aquesta relació, a la que Gloria s'entrega perquè intueix que podria ser l'última, acabarà per estavellar-se contra la cruel realitat del món. Gloria haurà de reconstruir-se per enfrontar amb noves forces la seva definitiva entrada a la vellesa.

La pel·lícula ha estat guardonada amb el premi a la Millor actriu (Paulina García) al Festival de Berlin; el Premi Cine en construcción al Festival de San Sebastián; i el Tercer Premi Coral al Festival de La Habana. També ha estat nominada a la millor pel·lícula hispanoamericana als Premis Goya, i nominada a Millor pel·lícula estrangera a l’Independent Spirit Awards.

La projecció tindrà lloc aquest dijous a dos quarts de 9 del vespre al Casal La Violeta. El preu de l’entrada és de 3 euros per als socis, i de 5 per als que no ho són.
Marisa Méndez-Vigo, una de les responsables del Cineclub
Marisa Méndez-Vigo, una de les responsables del Cineclub
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla