Notícies
Foto: PAH Baix Gaià
21 de gener del 2015
La PAH Baix Gaià recull signatures per la ILP sobre emergència d’habitatge i pobresa energètica
La campanya es va posar en marxa el mes de desembre, i té quatre mesos per aconseguir els 50.000 avals necessaris
El passat 18 de desembre es va posar en marxa una campanya de recollida de signatures de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) sobre emergència d'habitatge i pobresa energètica. Una petició que preveu supòsits per al lloguer forçós d'habitatges en mans d'entitats financeres i ajuts per evitar el tall de subministraments bàsics en cas d'impagament.
La ILP -promoguda per la PAH, l'Aliança contra la Pobresa Energètica i l'Observatori DESC- té 4 mesos per aconseguir els 50.000 avals necessaris.

Des de la PAH Baix Gaià s’han volgut adherir a la reivindicació. L’entitat ja va demanar ara fa uns dies al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, durant l’assemblea que la formació va celebrar al Moll de Costa de Tarragona, quina era la seva intenció al voltant de les polítiques d’habitatge. Davant d’aquesta qüestió, Sánchez va mostrar el seu compromís de promoure un parc públic d’habitatge social amb els pisos buits.

Ara les accions de la plataforma del Baix Gaià passen per la presentació d’aquesta iniciativa al territori. La convocatòria per donar-la a conèixer als mitjans de comunicació serà aquest dijous a les 10 del matí a la sala de Reunions del Casal Municipal de Torredembarra.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat