Notícies
22 de gener del 2015
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, torna a mostrar-se reticent amb el projecte de BCN World
El Govern preveu 500.000 metres quadrats de sostre d'ús residencial i turístic
El planejament urbanístic del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, on es projecta el macrocomplex BCN World, preveu un increment del sostre residencial orientat als usos turístics.

El pla vigent des del 2006 inclou 386.000 metres quadrats de sostre residencial a la zona sud -ubicada entre la carretera C-31B i la costa-. Amb el nou pla, que preveu aprovar-se definitivament al juliol, el Govern limitarà en aquest àmbit el sostre d'ús estrictament residencial a 280.000 metres quadrats i en preveu 218.000 més d'ús "múltiple", tant residencial com turístic. D'altra banda, s'ha avançat que els complexos turístics integrats dels diferents resorts tindran fins a 25 pisos d'alçada.

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha assegurat que després que Veremonte no executés l'opció de compra les condicions han canviat.

Unes novetats, però, que no han estat ben rebudes pels detractors del projecte al territori. I és que aquest espai, en el seu dia, es va plantejar com una zona verda. Des de la plataforma Aturem BCN World han recordat la seva preocupació per un projecte turístic que, amb les darreres novetats, queda clar que amplia els metres quadrats destinats a hotels i casinos.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, qui sempre s’ha mostrat reticent al respecte, ha insistit que “al projecte li falta transparència” i que el que fan és “vendre molt de fum”.

A l'espera de l'aprovació oficial i el període d'exposició pública del Pla Director Urbanístic, Aturem BCN World ha començat ha confeccionar una taula d'experts per estudiar-lo tan bon punt es faci públic.
Andreu Mas-Colell, conseller d'Economia
Joan Pros, Aturem BCN World
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla