Notícies
22 de gener del 2015
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, torna a mostrar-se reticent amb el projecte de BCN World
El Govern preveu 500.000 metres quadrats de sostre d'ús residencial i turístic
El planejament urbanístic del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, on es projecta el macrocomplex BCN World, preveu un increment del sostre residencial orientat als usos turístics.

El pla vigent des del 2006 inclou 386.000 metres quadrats de sostre residencial a la zona sud -ubicada entre la carretera C-31B i la costa-. Amb el nou pla, que preveu aprovar-se definitivament al juliol, el Govern limitarà en aquest àmbit el sostre d'ús estrictament residencial a 280.000 metres quadrats i en preveu 218.000 més d'ús "múltiple", tant residencial com turístic. D'altra banda, s'ha avançat que els complexos turístics integrats dels diferents resorts tindran fins a 25 pisos d'alçada.

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha assegurat que després que Veremonte no executés l'opció de compra les condicions han canviat.

Unes novetats, però, que no han estat ben rebudes pels detractors del projecte al territori. I és que aquest espai, en el seu dia, es va plantejar com una zona verda. Des de la plataforma Aturem BCN World han recordat la seva preocupació per un projecte turístic que, amb les darreres novetats, queda clar que amplia els metres quadrats destinats a hotels i casinos.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, qui sempre s’ha mostrat reticent al respecte, ha insistit que “al projecte li falta transparència” i que el que fan és “vendre molt de fum”.

A l'espera de l'aprovació oficial i el període d'exposició pública del Pla Director Urbanístic, Aturem BCN World ha començat ha confeccionar una taula d'experts per estudiar-lo tan bon punt es faci públic.
Andreu Mas-Colell, conseller d'Economia
Joan Pros, Aturem BCN World
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla