Notícies
22 de gener del 2015
L'Ajuntament d’Altafulla espera el seu torn de demanda de l’expedient administratiu sobre el ‘Tercer Fil’
L’Ajuntament de Tarragona no descarta convocar una mobilització ciutadana al voltant de la seva implantació
Insatisfacció a Tarragona pel tracte rebut pel Ministeri d’Infraestructures i per Adif. El regidor de Territori de la ciutat, Carles Castillo, ha reconegut “estar molt enfadat”, i no descarta mobilitzacions al respecte. Ha lamentat "unes contrapartides molt mínimes", respecte la implantació del 'tercer fil'. Els reclams també passen per la millora de l’estació de trens.

L’Ajuntament d’Altafulla va ser el primer en criticar el projecte del ‘Tercer Fil’. El consistori va sol·licitar davant del Ministeri de Foment la revisió d’ofici de les actuacions dutes a terme per a l’aprovació del projecte i la licitació de les obres. El mes de juliol del 2013 va mantenir una reunió amb el secretari general d’Infraestructures del Ministeri per incorporar millores que suplien les deficiències que presentava. El 9 d’octubre del mateix any, el secretari general d’Infraestructures va acordar no admetre a tràmit la petició. Una demanada a la qual també s’hi va sumar l’Ajuntament de Tarragona.

Ambdós consistoris van interposar un recurs contenciós administratiu davant de l’Audiència Nacional contra aquesta resolució. Després de diverses incidències motivades per la petició de les parts de complementar l’expedient administratiu, a hores d’ara el procediment es troba en període de formalització de demanda per part de l’Ajuntament de Tarragona. Un cop enllestida, serà el torn de revisió per a l’Ajuntament d’Altafulla.
Carles Castillo, regidor de Territori de Tarragona
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla