Notícies
22 de gener del 2015
L'Ajuntament d’Altafulla espera el seu torn de demanda de l’expedient administratiu sobre el ‘Tercer Fil’
L’Ajuntament de Tarragona no descarta convocar una mobilització ciutadana al voltant de la seva implantació
Insatisfacció a Tarragona pel tracte rebut pel Ministeri d’Infraestructures i per Adif. El regidor de Territori de la ciutat, Carles Castillo, ha reconegut “estar molt enfadat”, i no descarta mobilitzacions al respecte. Ha lamentat "unes contrapartides molt mínimes", respecte la implantació del 'tercer fil'. Els reclams també passen per la millora de l’estació de trens.

L’Ajuntament d’Altafulla va ser el primer en criticar el projecte del ‘Tercer Fil’. El consistori va sol·licitar davant del Ministeri de Foment la revisió d’ofici de les actuacions dutes a terme per a l’aprovació del projecte i la licitació de les obres. El mes de juliol del 2013 va mantenir una reunió amb el secretari general d’Infraestructures del Ministeri per incorporar millores que suplien les deficiències que presentava. El 9 d’octubre del mateix any, el secretari general d’Infraestructures va acordar no admetre a tràmit la petició. Una demanada a la qual també s’hi va sumar l’Ajuntament de Tarragona.

Ambdós consistoris van interposar un recurs contenciós administratiu davant de l’Audiència Nacional contra aquesta resolució. Després de diverses incidències motivades per la petició de les parts de complementar l’expedient administratiu, a hores d’ara el procediment es troba en període de formalització de demanda per part de l’Ajuntament de Tarragona. Un cop enllestida, serà el torn de revisió per a l’Ajuntament d’Altafulla.
Carles Castillo, regidor de Territori de Tarragona
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla