Notícies
22 de gener del 2015
El Cercle Podem Altafulla es presentarà a les properes eleccions municipals
La secció local començarà a treballar en el programa el mes vinent, i obrirà el procés de primàries per escollir-ne el candidat
El Cercle Podem Altafulla ja ha rebut més d’una quarantena de propostes per part de la ciutadania i dels seus afiliats, que estudiaran i valoraran al llarg d’aquest mes de gener. La bona resposta i les ganes de treballar per al poble dels seus integrants ha mogut la secció local a prendre la decisió de presentar-se a les properes eleccions municipals del 24 de maig. Així ho va corroborar, de fet, la darrera assemblea de la formació.

De fet, ja hi ha persones dins del cercle disposades a presentar-se com a cap de llista, i mantenen converses amb d’altres per integrar-les al nou projecte.

Tot i trobar-se en un moment molt incipient, un dels punts que defensen en la seva majoria és una economia del bé comú, que prioritzi la cooperació en comptes de la competició.

La intenció és començar a treballar en el programa a partir del mes vinent, així com obrir el procés de primàries per escollir-ne el candidat a mitjans del mes de març. Un procés que pretén promoure la participació des de la base. Un cop es triï el candidat, es confeccionarà la llista en la seva totalitat.
Jesús Gómez, membre del Cercle Podem Altafulla
Marga Bonamusa, membre del Cercle Podem Altafulla
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla