Notícies
22 de gener del 2015
Més de 5.300 persones han participat a la Marató de Donants 2.0, que s'allargarà fins el divendres al vespre
La propera cita a Altafulla tindrà lloc a mitjans del mes de febrer. Altres dates són el 3 de febrer al Catllar, i el 7 de febrer a Roda
Un total de 5.304 persones han donat sang a la Marató de Donants 2.0, que va començar el 16 de gener i s'allargarà fins aquest divendres al vespre. D'aquesta manera, segons el Banc de Sang i Teixits, s'estan començant a recuperat les reserves, que eren molt baixes després de les Festes de Nadal.

Fins el divendres al vespre, els ciutadans podran donar sang als hospitals Germans Trias i Pujol de Badalona, al Clínic, Sant Pau i Vall d'Hebron de Barcelona, al Josep Trueta de Girona, a l'Hospital de Bellvitge, a l'Arnau de Vilanova de Lleida, a la Fundació Althaia de Manresa, a l'Hospital Sant Joan de Reus, al Joan XXIII de Tarragona, a la Mútua de Terrassa i a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

El Banc de Sang i Teixits no ha fet parada aquestes festes a Altafulla. La darrera campanya va tenir lloc el passat mes de novembre, i la propera tindrà lloc a mitjans de febrer. La intenció, segons han avançat els responsables de l’organització al municipi, és arribar a les 170 donacions durant el 2015.

Altres dates a tenir presents al Baix Gaià en les properes setmanes són el dia 3 de febrer al Catllar –al Consultori Mèdic de 6 a 9 del vespre-, i el dia 7 de febrer a Roda de Berà –de 10 del matí a 2 del migdia a la Llar de Jubilats.

A hores d’ara les reserves de sang al nostre territori se situen en els sis dies, una quantitat que es considera ‘normal’.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla