Notícies
22 de gener del 2015
Més de 5.300 persones han participat a la Marató de Donants 2.0, que s'allargarà fins el divendres al vespre
La propera cita a Altafulla tindrà lloc a mitjans del mes de febrer. Altres dates són el 3 de febrer al Catllar, i el 7 de febrer a Roda
Un total de 5.304 persones han donat sang a la Marató de Donants 2.0, que va començar el 16 de gener i s'allargarà fins aquest divendres al vespre. D'aquesta manera, segons el Banc de Sang i Teixits, s'estan començant a recuperat les reserves, que eren molt baixes després de les Festes de Nadal.

Fins el divendres al vespre, els ciutadans podran donar sang als hospitals Germans Trias i Pujol de Badalona, al Clínic, Sant Pau i Vall d'Hebron de Barcelona, al Josep Trueta de Girona, a l'Hospital de Bellvitge, a l'Arnau de Vilanova de Lleida, a la Fundació Althaia de Manresa, a l'Hospital Sant Joan de Reus, al Joan XXIII de Tarragona, a la Mútua de Terrassa i a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

El Banc de Sang i Teixits no ha fet parada aquestes festes a Altafulla. La darrera campanya va tenir lloc el passat mes de novembre, i la propera tindrà lloc a mitjans de febrer. La intenció, segons han avançat els responsables de l’organització al municipi, és arribar a les 170 donacions durant el 2015.

Altres dates a tenir presents al Baix Gaià en les properes setmanes són el dia 3 de febrer al Catllar –al Consultori Mèdic de 6 a 9 del vespre-, i el dia 7 de febrer a Roda de Berà –de 10 del matí a 2 del migdia a la Llar de Jubilats.

A hores d’ara les reserves de sang al nostre territori se situen en els sis dies, una quantitat que es considera ‘normal’.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla