Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
12 de setembre del 2017
Montse Castellarnau, satisfeta i contenta per l’èxit de la Festa Major Petita d’Altafulla
L’edil ha destacat la gran quantitat d’actes que s’han dut a terme i la bona resposta de l’organització per respondre als imprevistos meteorològics que van obligar a traslladar alguns dels esdeveniments com la Jornada de les Cultures o l’Al
La Festa Major Petita d’Altafulla va ser la gran protagonista del cap de setmana. Les nombroses i diferents activitats que estaven programades van acollir una gran xifra d’usuaris. La regidora de Cultura a l’Ajuntament d’Altafulla, Montse Castellarnau, ha fet una valoració molt positiva i s’ha mostrat satisfeta i contenta perquè l’organització va ser capaç de solucionar tots els imprevistos provocats per les pluges. En aquest sentit ha destacat que “ens vam adaptar a les inclemències del temps i ja estaven previstos alguns llocs alternatius on fer les activitats en cas que fes mal temps”.

Pel que fa a les activitats, la regidora ha dit que totes s’han fet amb molta il·lusió i ganes. A títol individual, però, ha reconegut que “a títol particular la que m’ha agradat molt ha estat l’Altafulla Balla”. Enguany, els Bastoners d’Altafulla, els organitzadors de la mostra, van comptar amb la participació del grup artístic l’Alto Aragón. L’entitat va realitzar els balls tradicionals aragonesos com la jota, els palotiaus, els boleros, o les albades. L’esdeveniment estava previst que es realitzés a la Plaça del Pou, tot i que el mal temps va obligar a traslladar-lo a la Violeta. El recinte “es va omplir i tots els que van anar ens van felicitar perquè realment va ser un grup molt maco de veure i escoltar” ha explicat l’edil.

Un altre de les activitats més importants de la Festa Major Petita va ser la 17à Fira Gastronòmica de les Cultures. La cita estava prevista pel dissabte a dos quarts de 9 del vespre, però la pluja va provocar que s’ajornés fins l’endemà a les 12 del migdia. Fèlix Alonso, alcalde d’Altafulla, va parlar als micròfons d’aquesta casa sobre la decisió d’aplaçar-la. El motiu van ser les previsions de pluja “que són les que són i havíem de prendre una decisió abans de les 3 de la tarda (de dissabte) per veure on ho podíem fer”. Pel batlle, el canvi d’escenari va ser “tot un encert”, tot i que va reconèixer que malgrat “ser una festa interessant que hem de treballar per mantenir, se li ha de donar una volta perquè tingui un ambient més festiu que no pas gastronòmic”.
Montse Castellarnau, regidora de Cultura
Montse Castellarnau, regidora de Cultura
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Celebració de la prova de Triatló dels Jocs Mediterranis
23 de juny durant tot el matí a Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant el castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
XVIII Nit de Bruixes
29 i 30 de juny a la tarda pels carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert de final de curs de Gaià Gospel
30 de juny a les 20:00h. al bar-restaurant Faristol
Organitza: Gaià Gospel