Notícies
13 de setembre del 2017
La Biblioteca d’Altafulla tanca per vacances del 14 al 30 de setembre
L’activitat de l’entitat durant l’estiu s’ha centrat en la Bibliomar de Baix a Mar i la revisió i reorganització del dipòsit de llibres
La Biblioteca d’Altafulla tanca per vacances. La seva activitat durant l’estiu ha estat frenètica i les seves responsables es mereixen un bon descans. Cal recordar que durant els últims tres mesos, la Bibliomar ha ofert una activitat diària per a tots els usuaris. Les propostes més destacades han estat els contacontes, la música en directe i el cicle “Som Mediterranis. Som Cultura i Esport”. El període de vacances s’estendrà des d’aquest dijous fins el pròxim dilluns 2 d’octubre, primer dia en el qual la Biblioteca obrirà les seves portes.

Una vegada finalitzi el període de vacances, la Biblioteca tornarà amb força. Les primeres activitats que realitzarà seran el Club de Lectura de narrativa i el Club de Lectura de cinema. Les inscripcions per participar en ambdues propostes són gratuïtes i s’obriran el pròxim dilluns 2 d’octubre. Les persones interessades en inscriure’s ho poden fer de forma presencial a la Biblioteca d’Altafulla o per correu electrònic a altafullallegeix@gmail.com

Les propostes s’iniciaran el mes d’octubre i finalitzaran al juny. Les sessions es realitzaran una vegada al mes i tindran una durada d’una hora i mitja. L’objectiu és fomentar l’hàbit de la lectura i el diàleg, promoure l’ús de la Biblioteca i donar-la a conèixer com a equipament cultural, crear un punt de trobada per a persones interessades en la lectura i afavorir un apropament crític als diferents gèneres literaris.

Paral·lelament, l’entitat també organitzarà una activitat extraordinària lligada amb el Club de lectura i cinema. En aquesta ocasió, projectarà la pel·lícula “Blade Runner” el pròxim 6 d’octubre a dos quarts de 7 de la tarda. Per poder assistir-hi, és indispensable formar part del club de lectura.
Social
Et recomanem
Dia Mundial contra la violència de gènere
24 de novembre a les 19:00h. a la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert de Jay lem'on i Maria Vidal, i Trio Vintage
25 de novembre a les 21:30h. al casal La Violeta
Organitza: Col·lectiu d'Artesans d'Altafulla
I Trobada empresarial d'Altafulla
27 de novembre a les 17:00h. al casal La Violeta
Organitza: ATECA
Dimarts emprenedor: "Pacte per a la reforma horària"
28 de novembre a les 19:00h. a la sala de plens de l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i URV Emprèn