Notícies
28 de gener del 2015
Josep Maria Pérez no formarà part de cap altra llista en les eleccions municipals si IDEAL no presenta candidatura
La formació proposarà en assemblea una reformulació del programa, amb més presència del nacionalisme català
Josep Maria Pérez no formarà part de cap altra llista en les properes eleccions municipals del 24 de maig en cas que IDEAL no acabi presentant candidatura. Així de contundent s’ha mostra l’actual número ú del partit i regidor a l’oposició de l’Ajuntament d’Altafulla.
L’edil ha reconegut que “encara no hi ha res definit”, tot i haver “moltes idees sobre la taula”. La formació proposarà en assemblea una “reformulació” del programa que, més enllà del municipalisme que sempre l’ha caracteritzat, dediqui més atenció al nacionalisme català. Pérez ha parlat d’un “canvi o recreació dels perfils” que ara la conformen. Seran els socis i simpatitzants qui ho decideixin properament en un dinar-col·loqui.

En referència als rumors sobre que el seu actual número dos, Alejandro Francino, podria tenir intenció d’abandonar el partit i de donar assessorament a la nova formació Llista Oberta per Altafulla, ha aclarit que “el seu amic Jano”, de moment, no li ho ha comunicat.

En cas que l’assemblea decideixi seguir aquesta nova línia més nacionalista, Josep Maria Pérez hauria de decidir si encapçalar o no la llista de cara als propers comicis. Ara per ara, el plantejament no s’ha fet públic, i tots aquells socis i simpatitzants que ho vulguin també podran presentar les seves propostes.
Josep Maria Pérez, regidor d'Ideal
Josep Maria Pérez, regidor d'Ideal
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla