Notícies
28 de gener del 2015
Tarragona incorpora tres microbusos per millorar el servei a Llevant i arribar a zones de difícil accés
El consistori tarragoní i l’Ajuntament d’Altafulla també treballen perquè l’autobús urbà de la ciutat arribi properament a l’estació de trens d’Altafulla
L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona ha incorporat tres nous microbusos a la seva flota per millorar el servei a la zona de Llevant i poder transitar per aquelles zones que presenten dificultats d'accés. Les noves unitats són de baix consum i més eficients i el seu cost, uns 442.000 euros, s'ha compensat amb l'estalvi que suposa la retirada de quatre vehicles que tenien 17 anys d'antiguitat.

Des de l’EMT també treballen perquè l’autobús urbà de la ciutat arribi properament a l’estació de trens d’Altafulla. El consistori altafullenc treballa amb l’Ajuntament de Tarragona per arribar a un acord de col·laboració. Es tracta d’un conveni que ja es va començar a definir ara fa unes setmanes i permetria connectar dos nuclis de població a la vila. Consistiria en ampliar la línia 9, que a dia d’avui té la seva última parada, ‘Aiguamolls del Gaià’, a l’entrada d’Altafulla.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Tarragona també estudia la millora de les connexions amb les zones limítrofes amb els municipis veïns del Catllar i els Pallaresos, a prop de la futura presó de Mas d'Enric, el Rodolat del Moro i el Mas d'en Pastor.

L'EMT cobreix el 95% del territori i la seva flota recorre uns 2,5 milions de quilòmetres l'any. L'any passat la xarxa d'autobusos urbans de Tarragona va fregar els nou milions de passatgers. Segons els responsables institucionals, Tarragona és una de les ciutats de l'Estat amb un transport públic “més social”.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla