Notícies
28 de gener del 2015
Tarragona incorpora tres microbusos per millorar el servei a Llevant i arribar a zones de difícil accés
El consistori tarragoní i l’Ajuntament d’Altafulla també treballen perquè l’autobús urbà de la ciutat arribi properament a l’estació de trens d’Altafulla
L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona ha incorporat tres nous microbusos a la seva flota per millorar el servei a la zona de Llevant i poder transitar per aquelles zones que presenten dificultats d'accés. Les noves unitats són de baix consum i més eficients i el seu cost, uns 442.000 euros, s'ha compensat amb l'estalvi que suposa la retirada de quatre vehicles que tenien 17 anys d'antiguitat.

Des de l’EMT també treballen perquè l’autobús urbà de la ciutat arribi properament a l’estació de trens d’Altafulla. El consistori altafullenc treballa amb l’Ajuntament de Tarragona per arribar a un acord de col·laboració. Es tracta d’un conveni que ja es va començar a definir ara fa unes setmanes i permetria connectar dos nuclis de població a la vila. Consistiria en ampliar la línia 9, que a dia d’avui té la seva última parada, ‘Aiguamolls del Gaià’, a l’entrada d’Altafulla.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Tarragona també estudia la millora de les connexions amb les zones limítrofes amb els municipis veïns del Catllar i els Pallaresos, a prop de la futura presó de Mas d'Enric, el Rodolat del Moro i el Mas d'en Pastor.

L'EMT cobreix el 95% del territori i la seva flota recorre uns 2,5 milions de quilòmetres l'any. L'any passat la xarxa d'autobusos urbans de Tarragona va fregar els nou milions de passatgers. Segons els responsables institucionals, Tarragona és una de les ciutats de l'Estat amb un transport públic “més social”.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla