Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
14 de novembre del 2017
El Club de Lectura i Cinema d’Altafulla ‘El 7è Llibre’ ret homenatge a l’actor argentí Federico Luppi
Aquesta segona temporada, l’entitat ha donat un pas més enllà i ha creat una secció excursionista
Després de la sessió especial del mes d’octubre amb la projecció de la pel·lícula ‘Blade runner’, el Club de Lectura i Cinema d’Altafulla ‘El 7è Llibre’ ha reprès el programa amb una nova convocatòria, també un pèl peculiar, en homenatge a l’actor argentí Federico Luppi. El passat 20 d’octubre va morir una d’aquelles persones que han deixat petjada en els amants del cinema. Una admiració que s’ha fet palesa a Altafulla amb la projecció d’una de les seves pel·lícules, ‘Cronos’, en el marc de la Festa Major de Sant Martí.

‘Cronos’ és un artefacte creat per un alquimista medieval, a l'interior del qual es troba instal·lat un insecte, que s'alimenta de sang i té el poder d'oferir l'eterna joventut. La història és una particular adaptació i anàlisi del mite del vampir.

I és precisament en això, en adaptacions, en el que es basa ‘El 7è Llibre’. Eugeni Barrero el va posar en marxa el passat mes de gener amb la voluntat de vincular el món audiovisual amb el paper, i totes les propostes cinematogràfiques prenen com a punt de partida un relat curt.

En aquesta segona temporada, a més, el Club de Lectura i Cinema d’Altafulla ha volgut donar un pas més enllà i ha creat una secció excursionista. Una nova vessant que omple els mesos d’impàs quan no hi ha projeccions. Aquesta tardor han visitat les Muntanyes de Prades, Arbolí, Siurana, i Farena.

Eugeni Barrero celebra que “tant en una activitat com en l’altra, la gent que hi participa està molt implicada, i amb ganes de compartir les seves opinions i aportar idees”.
Eugeni Barrero, responsable d' 'El 7è Llibre'
Eugeni Barrero, responsable d' 'El 7è Llibre'
Eugeni Barrero, responsable d' 'El 7è Llibre'
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla