Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
14 de novembre del 2017
El Club de Lectura i Cinema d’Altafulla ‘El 7è Llibre’ ret homenatge a l’actor argentí Federico Luppi
Aquesta segona temporada, l’entitat ha donat un pas més enllà i ha creat una secció excursionista
Després de la sessió especial del mes d’octubre amb la projecció de la pel·lícula ‘Blade runner’, el Club de Lectura i Cinema d’Altafulla ‘El 7è Llibre’ ha reprès el programa amb una nova convocatòria, també un pèl peculiar, en homenatge a l’actor argentí Federico Luppi. El passat 20 d’octubre va morir una d’aquelles persones que han deixat petjada en els amants del cinema. Una admiració que s’ha fet palesa a Altafulla amb la projecció d’una de les seves pel·lícules, ‘Cronos’, en el marc de la Festa Major de Sant Martí.

‘Cronos’ és un artefacte creat per un alquimista medieval, a l'interior del qual es troba instal·lat un insecte, que s'alimenta de sang i té el poder d'oferir l'eterna joventut. La història és una particular adaptació i anàlisi del mite del vampir.

I és precisament en això, en adaptacions, en el que es basa ‘El 7è Llibre’. Eugeni Barrero el va posar en marxa el passat mes de gener amb la voluntat de vincular el món audiovisual amb el paper, i totes les propostes cinematogràfiques prenen com a punt de partida un relat curt.

En aquesta segona temporada, a més, el Club de Lectura i Cinema d’Altafulla ha volgut donar un pas més enllà i ha creat una secció excursionista. Una nova vessant que omple els mesos d’impàs quan no hi ha projeccions. Aquesta tardor han visitat les Muntanyes de Prades, Arbolí, Siurana, i Farena.

Eugeni Barrero celebra que “tant en una activitat com en l’altra, la gent que hi participa està molt implicada, i amb ganes de compartir les seves opinions i aportar idees”.
Eugeni Barrero, responsable d' 'El 7è Llibre'
Eugeni Barrero, responsable d' 'El 7è Llibre'
Eugeni Barrero, responsable d' 'El 7è Llibre'
Social
Et recomanem
Celebració de la prova de Triatló dels Jocs Mediterranis
23 de juny durant tot el matí a Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant el castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
XVIII Nit de Bruixes
29 i 30 de juny a la tarda pels carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert de final de curs de Gaià Gospel
30 de juny a les 20:00h. al bar-restaurant Faristol
Organitza: Gaià Gospel