Notícies
Foto: delCamp.cat
14 de novembre del 2017
La fiscalia sol·licita quatre anys de presó per dos homes acusats d’agredir dues persones a Torredembarra
Els processats van colpejar el conductor a través de la finestra del vehicle i li van trencar un dit a la seva acompanyant
Dos homes s’enfronten a quatre anys de presó per colpejar i lesionar dues persones arran d’un incident de trànsit a Torredembarra.

Els fets es remunten a la matinada del 24 d’agost del 2010 quan els processats van iniciar una discussió amb un home i una dona que circulaven en un vehicle. Segons el fiscal, els dos individus es van dirigir cap al cotxe i, per la finestra de la porta del conductor, van propinar diversos cops a l’home a la cara i al cos. Seguidament, un d’ells va agafar les claus del contacte del turisme impedint que el conductor pogués moure el cotxe, “restringint així la seva llibertat”. Davant d’aquests fets, la dona que l’acompanyava va sortir del vehicle per intentar recuperar les claus, però un dels acusats va agafar-la de la mà esquerra i li va retòrcer amb força, ocasionant-li la fractura d’un dit.

Una vegada els perjudicats van poder recuperar les claus del vehicle, van anar al Centre d’Assistència Primària (CAP) de Torredembarra per rebre assistència. Els acusats van aparèixer al centre mèdic i van tornar a colpejar l’home a la cara, segons el fiscal. Com a conseqüència de l’agressió, la dona va patir la fractura d’un metacarpià de la mà esquerra i una contusió a la galta dreta. Va tenir el dit immobilitzat amb una fèrula durant un mes. Igualment, va patir seqüeles al dit, amb limitacions de flexió i mobilitat del mateix. Per la seva banda, l’home va patir una contusió a la mà, un altre al pavelló auricular i al malar dret.

Segons la fiscalia, els fets són constitutius d’un delicte de lesions, d’una falta de lesions i d’una falta de coaccions. Per aquest motiu, sol·licita quatre anys de presó per a cadascun dels acusats pel delicte de lesions amb deformitat i una multa de 120 euros per la falta de coaccions.
El judici se celebrarà el 20 de novembre a l’Audiència de Tarragona.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Tres anuncios en las afueras"
14 de desembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Propostes i iniciatives de les entitats locals
Consulta les activitats a altafulla.cat
Presentació dels equips del CE Altafulla
15 de desembre a les 16:00h. a l'Estadi Municipal
Organitza: Centre d'Esports Altafulla
Representació de l'obra "Toc toc"
15 de desembre a les 21:30h. a La Violeta
Entrades a l'Oficina de Turisme, altafulla.cat i Infotactile