Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
05 de desembre del 2017
El govern d’Altafulla presenta una proposta “molt moderada” del Pressupost Municipal per a l’exercici 2018
La regidora d’Hisenda, Marisa Méndez-Vigo, es mostra “disposada a arribar a acords i treballar de manera conjunta amb l’oposició pel bé d’Altafulla”
El govern d’Altafulla ja té sobre la taula la proposta de Pressupost Municipal per a l’exercici 2018. Segons ha avançat als micròfons d’Altafulla Ràdio la regidora d’Hisenda, Marisa Méndez-Vigo, es tracta d’un plantejament “molt moderat i ajustat als ingressos habituals que té un Ajuntament”.

L’edil ha explicat que la proposta s’adapta a la realitat de la recaptació efectiva dels tributs locals, donat que les taxes i els impostos –entre ells l’Impost de Béns Immobles (IBI)- tornen a quedar congelats. Així doncs, estaríem parlant d’un pressupost amb uns ingressos corrents molt similars als de l’exercici en curs.

En aquest context, Marisa Méndez-Vigo ha explicat que les inversions són “mínimes”, i “hauran d’esperar a que arribi el romanent”.

La regidora va fer arribar la proposta als regidors de l’oposició en la darrera Comissió d’Hisenda, i espera poder escoltar la seva proposta en la propera convocatòria. En aquest sentit, ha reconegut estar “disposada a fer variacions en relació a les demandes de l’oposició”.

Marisa Méndez-Vigo també s’ha mostrat “disposada a arribar a acords i treballar de manera conjunta amb l’oposició pel bé d’Altafulla”. Ha apuntat, però, que “pactar significa cedir uns i altres”.

Segons la regidora, una mostra d’aquesta voluntat de negociar és l’informe que l’equip de govern ha sol·licitat a l’arquitecte encarregat de la redacció del projecte de remodelació del Casal La Violeta sobre les diferents possibilitats d’instal·lar-hi o no cadires. Una demanda de l’oposició a la qual volen donar resposta. La intenció és enviar-los aquest informe una setmana abans de la Comissió d’Urbanisme per tal de poder valorar conjuntament les diverses opcions.

Una altra mostra d’aquest compromís d’arribar a una bona entesa és fixar les Comissions d’Urbanisme i Hisenda el tercer dilluns de cada mes. La propera està prevista pel 18 de desembre.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Hisenda
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Hisenda
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Hisenda
Social
Et recomanem
Correfoc dels Diables Petits d'Altafulla
14 de juliol a les 20:30h. des del Pont de Mar
Amb la participació dels Diablons de la Dragonina de Constantí
Afterbeach Festival de Rumba d'Altafulla
14 de juliol de 19:00h. a 02:30h. al parc de Voramar
Organitza: Towtobe
Diada Castellera de les Cultures
15 de juliol a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: X. de Tgn, V. de Valls i C. d'Altafulla
Festa del Carme: processó i havaneres
16 de juliol a les 19:30h. davant del Club Marítim