Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
05 de desembre del 2017
El govern d’Altafulla presenta una proposta “molt moderada” del Pressupost Municipal per a l’exercici 2018
La regidora d’Hisenda, Marisa Méndez-Vigo, es mostra “disposada a arribar a acords i treballar de manera conjunta amb l’oposició pel bé d’Altafulla”
El govern d’Altafulla ja té sobre la taula la proposta de Pressupost Municipal per a l’exercici 2018. Segons ha avançat als micròfons d’Altafulla Ràdio la regidora d’Hisenda, Marisa Méndez-Vigo, es tracta d’un plantejament “molt moderat i ajustat als ingressos habituals que té un Ajuntament”.

L’edil ha explicat que la proposta s’adapta a la realitat de la recaptació efectiva dels tributs locals, donat que les taxes i els impostos –entre ells l’Impost de Béns Immobles (IBI)- tornen a quedar congelats. Així doncs, estaríem parlant d’un pressupost amb uns ingressos corrents molt similars als de l’exercici en curs.

En aquest context, Marisa Méndez-Vigo ha explicat que les inversions són “mínimes”, i “hauran d’esperar a que arribi el romanent”.

La regidora va fer arribar la proposta als regidors de l’oposició en la darrera Comissió d’Hisenda, i espera poder escoltar la seva proposta en la propera convocatòria. En aquest sentit, ha reconegut estar “disposada a fer variacions en relació a les demandes de l’oposició”.

Marisa Méndez-Vigo també s’ha mostrat “disposada a arribar a acords i treballar de manera conjunta amb l’oposició pel bé d’Altafulla”. Ha apuntat, però, que “pactar significa cedir uns i altres”.

Segons la regidora, una mostra d’aquesta voluntat de negociar és l’informe que l’equip de govern ha sol·licitat a l’arquitecte encarregat de la redacció del projecte de remodelació del Casal La Violeta sobre les diferents possibilitats d’instal·lar-hi o no cadires. Una demanda de l’oposició a la qual volen donar resposta. La intenció és enviar-los aquest informe una setmana abans de la Comissió d’Urbanisme per tal de poder valorar conjuntament les diverses opcions.

Una altra mostra d’aquest compromís d’arribar a una bona entesa és fixar les Comissions d’Urbanisme i Hisenda el tercer dilluns de cada mes. La propera està prevista pel 18 de desembre.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Hisenda
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Hisenda
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Hisenda
Social
Et recomanem
Concert d'Arpes
17 de novembre a les 12:00h. al Museu
Organitza: Associació d'Arpistes d'Altafulla
VII Jornada de Novel·la Negra
17 de novembre a les 19:30h. a la nova Biblioteca
Amb la participació de l'escriptora Marta Sanz
VII Cross del Roquissar
18 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XV Baixada de Trastos
18 de novembre a les 11:00h. des de l'Ermita
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla