Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
07 de desembre del 2017
La benvinguda al Tió i la Fira de Nadal donaran el tret de sortida al programa de festes d’Altafulla aquest divendres
Enguany hi prendran part 25 parades amb articles i productes de tot tipus, que s’instal·laran fins diumenge a la plaça de l’Església
La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Altafulla ja ho té tot pràcticament embastat per aquest Nadal. El programa dóna el tret de sortida aquest divendres amb l’arribada del Tió. Grans i petits li donaran la benvinguda a les 6 de la tarda a la plaça del Pou, amb coca i xocolata per tothom.

Serà aleshores quan es posi en marxa també la nova edició de la Fira de Nadal. Enguany hi prendran part 25 parades amb articles i productes de tot tipus, que s’instal·laran fins diumenge a la plaça de l’Església.

Durant les jornades del divendres i el dissabte, l’horari d’obertura de la mostra serà de 6 de la tarda a 9 de la nit, mentre que el diumenge es podrà visitar d’11 del matí a 2 del migdia.

Paral·lelament, el dissabte a dos quarts de 8 del vespre, hi ha programat un recital de nadales a càrrec del Grup d’Arpes de l’Escola Municipal de Música; i el dissabte a la mateixa hora, una cantada de nadales de la mà de la Coral Nous Rebrots.

L’edil responsable, Montse Castellarnau, ha avançat que estan enllestint els darrers preparatius perquè tot estigui a punt per aquest cap de setmana.

Serà de nou el Tió l’encarregat de reprendre els actes el dissabte 23 de desembre a les 12 del migdia a la plaça del Pou. En aquest cas, la canalla el farà cagar a ritme de nadales, acompanyades dels Gegants d’Altafulla i dels Grallers del Catllar.

El mateix dissabte a les 6 de la tarda hi ha programada la pel·lícula d’animació ‘Cigüeñas’. La projecció tindrà lloc al Casal La Violeta.

Altres activitats previstes al programa són la Festa de Cap d’Any, amenitzada pel grup Zapping; la desena edició del Primer Bany de l’Any; el Parc de Nadal, del 2 al 4 de gener al Poliesportiu Municipal; i la Cavalcada de Reis, el 5 de gener a partir de les 6 de la tarda.
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Social
Et recomanem
Correfoc dels Diables Petits d'Altafulla
14 de juliol a les 20:30h. des del Pont de Mar
Amb la participació dels Diablons de la Dragonina de Constantí
Afterbeach Festival de Rumba d'Altafulla
14 de juliol de 19:00h. a 02:30h. al parc de Voramar
Organitza: Towtobe
Diada Castellera de les Cultures
15 de juliol a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: X. de Tgn, V. de Valls i C. d'Altafulla
Festa del Carme: processó i havaneres
16 de juliol a les 19:30h. davant del Club Marítim