Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
07 de desembre del 2017
La Policia Local implementa un nou sistema d’estacionament gratuït de temps limitat a l’entorn de les zones comercials
Els agents i els Mossos posen en marxa aquesta setmana el Pla Grèvol per garantir la seguretat i potenciar la proximitat durant les festes de Nadal
La campanya de Nadal arriba amb novetats a Altafulla. La Policia Local ha implementat un nou sistema d’estacionament gratuït de temps limitat a l’entorn de les diferents zones comercials del municipi. Es tracta d’un sistema pioner al nostre territori, que habilita diversos aparcaments a la plaça dels Vents, al carrer de Dalt, al carrer de les Escoles, i al carrer Mossèn Miquel Amorós. Aquestes places funcionen com si fossin zones de càrrega i descàrrega i permeten a la ciutadania estacionar-hi els seus vehicles durant 15 minuts per fer les seves compres.

El sotsinspector, Àngel Fernàndez, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que l’objectiu de la iniciativa és promocionar el comerç local i que la gent no hagi de sortir fora del municipi a fer les seves compres, i facilitar la mobilitat a les zones de major activitat comercial. La voluntat és que es mantingui un cop passades les festes de Nadal.

La Policia Local d’Altafulla i els Mossos d’Esquadra tornaran a posar en marxa aquesta setmana l’anomenat Pla Grèvol. Una campanya que s’activa entre ambdós cossos de seguretat durant el període nadalenc amb la voluntat de garantir la seguretat i la convivència ciutadana i potenciar la proximitat en un moment de gran activitat comercial.

Els agents locals reforçaran durant aquestes setmanes els serveis habituals d’obertura i tancament dels comerços, amb una major presència policial al llarg de tot el dia. Un dispositiu que s’ampliarà amb patrulles conjuntes d’un Policia Local i un Mosso d’Esquadra, en funció de la disponibilitat de la policia catalana.

L'objectiu és prevenir i reduir els furts i robatoris en comerços i estrebades al carrer que es registren durant aquest període. Unes situacions que s’han incrementat lleugerament durant aquestes dues darreres setmanes. Tot i que l’índex d’incidència d’aquest tipus de delicte al municipi és molt baix, els agents reforcen aquests dies la vigilància a les diferents zones afectades, així com als punts d’entrada i sortida del municipi.

Paral·lelament, organitzen operacions conjuntes amb els Mossos d’Esquadra i amb la resta de policies locals del Baix Gaià.

Durant aquest període també es preveuen més controls de trànsit i de consum d'alcohol i drogues i dispositius per prevenir incidències en l'àmbit de l'oci nocturn.
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula “Rara”
23 de març a les 20:30h. al casal La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
IV Pleamar Vintage Market
31 de març i 1 d'abril al parc de Voramar
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Exposició "Els monuments de Tàrraco Patrimoni de la Humanitat"
Fins el 8 d'abril al vestíbul del casal La Violeta
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert de Rusó Sala i Sakapatú
8 d'abril a les 19:00h. al Casal La Violeta
Organitza: Festival Barnasants i Ajuntament d'Altafulla