Notícies
03 de febrer del 2015
El fons documental de la Biblioteca Municipal d’Altafulla arriba als 16.000 exemplars
També s’han incrementat notablement les visites, els carnets d’usuaris, i els préstecs de documents
Les dades registrades aquest 2014 a la Biblioteca Municipal d’Altafulla són més que positives. Els números s’han incrementat en tots els àmbits, però en destaquen sobretot els referents a les assistències i a les visites, que han ascendit fins les 11.777. L’ús d’internet també ha millorat les seves xifres respecte l’any anterior amb 1.953 usuaris. També han augmentat les persones amb carnet en 150, i ara ja en són 855. Pel que fa al nombre de préstecs, la dada s’eleva als 4.805 documents.

És més que destacable també el fons documental del qual disposa actualment el centre. Des de l’any 2011, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla hi dedica una partida pressupostària per a noves adquisicions. Enguany s’han realitzat fins a tres compres de llibres, i el nombre s’ha elevat fins els 15.984 exemplars. En aquesta xifra també cal destacar les donacions. La voluntat de l’Ajuntament, segons l’edil Jordi Molinera, és “apropar la cultura a la ciutadania”.

La bibliotecària, Helena Cobos, s’ha mostrat molt satisfeta per les xifres assolides, sobretot tenint en compte que es tracta d’un municipi de 5.000 habitants. La demanda de més personal per donar resposta als usuaris, però, continua sent una de les manques en el servei que apunten des de la mateixa biblioteca, com per part de la ciutadania.

Altres nous serveis que s’han incorporat o s’han posat en marxa aquest 2014 són l’adquisició de nous ordinadors, la bústia de préstec automàtic, i la Bibliomar.
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Helena Cobos, bibliotecària d'Altafulla
Helena Cobos, bibliotecària d'Altafulla
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat