Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
11 de gener del 2018
En marxa els preparatius del Carnaval 2018 d’Altafulla
La regidoria de Festes ha convocat una reunió informativa pel proper dilluns 15 de gener a les 19h a la Sala de Plens de l’Ajuntament
La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla ja ha posat en marxa els preparatius del Carnaval 2018. La festivitat donarà el tret de sortida el Dijous Gras -8 de febrer-, i s’allargarà fins el Dimecres de Cendra -14 de febrer. Abans, però, cal perfilar-ne tots els detalls, i per començar a embastar el programa, el consistori ha convocat una reunió informativa. Està prevista pel proper dilluns 15 de gener a les 7 de la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Principalment, la trobada ha de servir per determinar el nombre de participants, tant a nivell de carrosses com de comparses. En qualsevol dels dos casos, la participació mínima és de 15 persones per grup.

L’any passat hi van prendre part cinc carrosses i tres comparses.

La festivitat tornarà a oferir els mateixos actes i tradicions que els anys anteriors. Com és habitual, l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes donarà el tret de sortida al programa, i tampoc hi faltaran el tradicional Concurs de Truites, la rua de carrosses i comparses, el ball popular, la guerra de confeti, i l’enterrament de la sardina.
Social
Et recomanem
Celebració de la prova de Triatló dels Jocs Mediterranis
23 de juny durant tot el matí a Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant el castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
XVIII Nit de Bruixes
29 i 30 de juny a la tarda pels carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert de final de curs de Gaià Gospel
30 de juny a les 20:00h. al bar-restaurant Faristol
Organitza: Gaià Gospel