Notícies
03 de febrer del 2015
Els Castellers d’Altafulla són testimonis de la IX Nit de Castells
Els de Ca l’Ixart tornaran a oferir aquest mes de febrer una nova edició de l’Escola de Castells
La trajectòria del fundador dels Castellers de Barcelona, Josep Sala, Òmnium Cultural, la història i idiosincràsia de la plaça del Blat i la progressió de colles com la Jove de Tarragona, els Nens del Vendrell o els Castellers de la Vila de Gràcia, han estat els protagonistes de la 9a edició de la Nit de Castells.

L'acte, celebrat aquest dissabte al Centre Cultural de Valls, ha estat impulsat per la Revista Castells. Enguany ha unit el fet casteller amb mapping, música i contes, i ha estat presidit per la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i l'alcalde de Valls, Albert Batet, qui ha aprofitat per anunciar l’aprovació definitiva del projecte del Museu Casteller de Catalunya. Les obres s’iniciaran en les properes setmanes.

A l’acte també hi han assistit representants de 73 colles castelleres d'arreu del país, a més d'altres agents del món casteller. No hi ha faltat una representació dels Castellers d’Altafulla. Els de Ca l’Ixart ja han posat fil a l’agulla, i aquest mes de febrer tornaran a oferir una nova edició de l’Escola de Castells. Enguany seran tres sessions, els dies 20 i 27, i el 6 de març, de 8 a 10 del vespre al local.
Albert Batet, alcalde de Valls
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla