Notícies
Foto: Ildefonso Cuesta
04 de febrer del 2015
La neu es deixa veure a Altafulla, però no pren
Protecció Civil ha demanat que s’extremi la precaució i que es prevegi un marge de temps superior per als desplaçaments
La neu ha estat la protagonista aquest matí al Baix Gaià i arreu de Catalunya. Les volves de neu que han caigut durant la nit i que s’han pogut veure a primera hora d’aquest dimecres no han acabat d’agafar, però sí que en alguns indrets del nostre territori han deixat cotxes i carrers emblanquinats. Una situació a la qual no hi estem acostumats en cotes tan baixes.
El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ja va avisar que podia baixar fins a nivell del mar, i així ha estat. En aquest sentit, Protecció Civil manté la prealerta del pla Neucat per la previsió de més nevades.

De fet, les precipitacions continuaran i seran localment en forma de ruixat i calabruix. A Altafulla, segons dades de l’Observador Meteorològic Tamarit Hort de La Sínia, durant les darreres vint-i-quatre hores s’han registrat 16,5 litres per metre quadrat. Una xifra que s’espera que s’incrementi al llarg del dia.

Protecció Civil ha demanat que s’extremi la precaució en la mobilitat cap a centres de treball o docents i que prevegi un marge de temps superior a l'habitual per als desplaçaments, ja que pot ser que calgui netejar les vies si la neu agafa i s'acumula.

Per la seva banda, el Servei Català de Trànsit ha demanat als conductors que evitin fer desplaçaments des de Barcelona cap a Tarragona i Lleida pels talls de l'AP-7, AP-2 i A-2. Concretament, a causa de la l'AP-7 està tallada entre Martorell i el Vendrell, l'AP-2 de Soses a la Bisbal del Penedès i l'A-2 a l'alçada del Bruc. L'A-2 també està tallada a Abrera a causa d'un accident. També, la C-58 ha quedat tallada a Vacarisses i a la C-15 és obligatori circular amb cadenes a Vilanova i la Geltrú. D'altra banda, la C-32 està tallada a Sitges en sentit Barcelona a causa d'un accident, segons indica el Servei Català de Trànsit.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla