Notícies
04 de febrer del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla ofereix un curs d’informàtica per a la gent gran
El curs es desenvoluparà tots els divendres de 16h a 18h a l’Era de l’Esteve, a l’Escola d’Adults, del 20 de febrer al 15 de maig
L’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament d’Altafulla torna a dedicar especial atenció a la gent gran. La regidoria posarà en marxa aquest mes de febrer una nova iniciativa dirigida a aquest col·lectiu. En aquesta ocasió, es tracta d’un Curs d’Informàtica de 22 hores de durada, dirigit a persones de més de 65 anys.

L’objectiu és impulsar la utilització de les tecnologies de la informació per tal d’afavorir l’autonomia personal i millorar la qualitat de vida dels participants, així com per aprendre a utilitzar les principals eines informàtiques.

El nou taller s’emmarca dins de la línia que ha marcat el consistori des de principis de legislatura amb la voluntat de fomentar una “gent gran activa”.

El curs es desenvoluparà tots els divendres de 4 a 6 de la tarda a l’Era de l’Esteve, a l’Escola d’Adults, del 20 de febrer al 15 de maig. Per a més informació i inscripcions, les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament a través del correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org, o del telèfon 977 65 00 08.

Aquelles persones amb problemes de mobilitat disposaran del servei de transport adaptat que també ofereix la regidoria d’Acció Social. Cal, però, sol·licita-ho prèviament a l’Ajuntament.
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat