Notícies
04 de febrer del 2015
L’equip Tekno Altafulla participa aquest dissabte en la quarta edició de la First Lego League
En cas de superar la fase eliminatòria de Reus, tindria accés a la gran final, que se celebrarà el mes de març a Tenerife
La Fira de Reus acollirà aquest cap de setmana la quarta edició de la First Lego League a Tarragona. Un concurs que convida als estudiants d’entre 10 i 16 anys a descobrir la ciència i la tecnologia d’una manera lúdica, alhora que promou els valors del treball en equip i la capacitat emprenedora.

Seran un total de 274 els alumnes d’arreu de la comarca que hi prenguin part, el dissabte 7 de febrer a partir de les 9 del matí. Entre ells hi haurà una representació altafullenca. L’Institut d’Altafulla va celebrar el passat cap de setmana una prova prèvia al certamen, la Micro-First Lego League, per decidir quin dels tres equips que han participat en el projecte representarien el grup Tekno Altafulla.

El lema d’aquesta edició és ‘World Class’ i està basat en els diferents mètodes que afavoreixen un millor aprenentatge. La competició consta d’una sèrie de proves o missions que el robot, construït i programat pels alumnes, ha de superar i obtenir la màxima puntuació possible.

Disposarà de tres rondes de dos minuts i mig per aconseguir-ho, i comptabilitzarà la ronda en què s’obtingui el màxim nombre de punts. A més presentaran un projecte científic que ells han estat treballant sobre la temàtica.

En cas de superar aquesta segona fase eliminatòria entre més d’una vintena d’equips, els estudiants participarien a la prova final, que tindrà lloc el mes de març a Tenerife.

L’organització de la competició va a càrrec de BASF Española i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

L’any passat els alumnes d’Altafulla hi van participar per primera vegada, i es van classificar en segon lloc a Reus i va obtenir una plaça per a la final de FLL-Espanya, que es va celebrar a Barcelona.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla