Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
12 de febrer del 2018
Els balls de lluïment, protagonistes del Carnaval d’Altafulla
La rua del dissabte ha estat marcada pel fred, que ha fet disminuir l’assistència de públic respecte altres edicions. La festivitat culminarà amb el Dimecres de Cendra
Altafulla ha tancat un cap de setmana carregat de gresca. El fred ha estat l’única nota negativa d’un Carnaval sense incidències al municipi, sobretot durant la nit del dissabte quan molta gent ha decidit quedar-se a casa. La rua ha comptat amb menys públic que en altres ocasions, però no hi han fallat les quatre carrosses i les tres comparses inscrites, a banda de centenars de particulars que també han sortit al carrer amb la seva disfressa.

Enguany, les grans protagonistes han estat Moulin Rouge dels Castellers d’Altafulla, la pel·lícula ‘Grease’ de la carrossa The Machines, els mexicans dels Diables d’Altafulla, la carrossa dels militars, les reines de cors de la tradicional comparsa 'Jet Set', l’original comparsa de les meduses, el grup ‘The Thriller’, i el joc ‘Qui és qui?’, entre moltes d’altres.

Més enllà de les disfresses, la cirereta l’han posat els balls de lluïment que enguany establien les bases de participació. La regidora de Cultura i Festes, Montse Castellarnau, ha felicitat públicament les carrosses i les comparses per les coreografies que han preparat per l’ocasió.

Un altre dels plats forts de l’edició d’enguany ha estat la guerra de confeti i l’espectacle infantil Confetti Express. Una cita apuntada en vermell a l’agenda de les famílies del municipi, que ha tornat a fer les delícies dels més petits, i ha omplert la plaça del Pou de música i colors aquest diumenge a la tarda.

El programa culminarà el Dimecres de Cendra amb l’enterrament de la sardina. De la mateixa manera que es va decidir en la passada edició, enguany es tornaran a oferir arengades i llonganisses a un preu d’1,50 euros.

El recorregut s’iniciarà a les 8 del vespre des del Casal La Violeta i finalitzarà al pati de les antigues escoles Teresa Manero. La regidora ha animat tothom a plorar la pèrdua del rei de la gresca, i ha creuat els dits perquè el temps acompanyi.

Com marca la tradició, seran els Diables Grans i Petits els encarregats d’acomiadar Sa Majestat Carnestoltes i de donar pas al temps de Quaresma.
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Tres anuncios en las afueras"
14 de desembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Propostes i iniciatives de les entitats locals
Consulta les activitats a altafulla.cat
Presentació dels equips del CE Altafulla
15 de desembre a les 16:00h. a l'Estadi Municipal
Organitza: Centre d'Esports Altafulla
Representació de l'obra "Toc toc"
15 de desembre a les 21:30h. a La Violeta
Entrades a l'Oficina de Turisme, altafulla.cat i Infotactile