Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
12 de febrer del 2018
La Biblioteca d’Altafulla tancarà portes el proper 1 de març a les antigues escoles Teresa Manero
El servei quedarà aturat a partir de l’1 de març, a l’espera que finalitzin les obres del nou emplaçament i que es dugui a terme el trasllat del fons documental a les noves instal·lacions del carrer de la Cabana
El trasllat de la Biblioteca Municipal d’Altafulla a les noves dependències del carrer de la Cabana és imminent. El desmantellament de l’actual equipament, ubicat a les antigues escoles Teresa Manero, ha començat el compte enrere i tancarà portes definitivament el proper 1 de març.
El servei quedarà aturat, a l’espera que finalitzin les obres del nou emplaçament i que es dugui a terme el trasllat del fons documental a les noves instal·lacions.

La regidora de Cultura, Montse Castellarnau, ha avançat que la previsió és que les obres comencin en les properes setmanes i que tinguin una durada d’entre tres i quatre mesos. La intenció és poder tornar a posar en marxa el servei de cara a l’estiu.

Per tal de dur a terme les tasques d’organització, classificació, i descatalogació dels exemplars obsolets, l’Ajuntament contractarà una segona persona a mitja jornada perquè doni suport a l’actual responsable, Helena Cobos. La Brigada Municipal també col•laborarà en el trasllat del fons.

Mentre s’allargui aquest període d’impàs, tots els documents, llibres, dvd’s i altres articles en servei de préstec caldrà retornar-los fent ús de la bústia ubicada al costat de la porta d’entrada de l’equipament actual.
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Tres anuncios en las afueras"
14 de desembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Propostes i iniciatives de les entitats locals
Consulta les activitats a altafulla.cat
Presentació dels equips del CE Altafulla
15 de desembre a les 16:00h. a l'Estadi Municipal
Organitza: Centre d'Esports Altafulla
Representació de l'obra "Toc toc"
15 de desembre a les 21:30h. a La Violeta
Entrades a l'Oficina de Turisme, altafulla.cat i Infotactile