Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
12 de febrer del 2018
La Biblioteca d’Altafulla tancarà portes el proper 1 de març a les antigues escoles Teresa Manero
El servei quedarà aturat a partir de l’1 de març, a l’espera que finalitzin les obres del nou emplaçament i que es dugui a terme el trasllat del fons documental a les noves instal·lacions del carrer de la Cabana
El trasllat de la Biblioteca Municipal d’Altafulla a les noves dependències del carrer de la Cabana és imminent. El desmantellament de l’actual equipament, ubicat a les antigues escoles Teresa Manero, ha començat el compte enrere i tancarà portes definitivament el proper 1 de març.
El servei quedarà aturat, a l’espera que finalitzin les obres del nou emplaçament i que es dugui a terme el trasllat del fons documental a les noves instal·lacions.

La regidora de Cultura, Montse Castellarnau, ha avançat que la previsió és que les obres comencin en les properes setmanes i que tinguin una durada d’entre tres i quatre mesos. La intenció és poder tornar a posar en marxa el servei de cara a l’estiu.

Per tal de dur a terme les tasques d’organització, classificació, i descatalogació dels exemplars obsolets, l’Ajuntament contractarà una segona persona a mitja jornada perquè doni suport a l’actual responsable, Helena Cobos. La Brigada Municipal també col•laborarà en el trasllat del fons.

Mentre s’allargui aquest període d’impàs, tots els documents, llibres, dvd’s i altres articles en servei de préstec caldrà retornar-los fent ús de la bústia ubicada al costat de la porta d’entrada de l’equipament actual.
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla