Notícies
Foto: Gemma Soldevila
13 de febrer del 2018
La forta calamarsada vesteix de blanc Altafulla
La Policia Local ha tallat l’accés al Barri Marítim, i diverses vies han quedat afectades per l’acumulació de gel a la calçada
Altafulla i el Baix Gaià s’han vestit de blanc aquest dilluns a la tarda. I no de neu com preveia el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), sinó d’una forta calamarsada com feia anys que no es veia al nostre territori.

L’acumulació de gel ha obligat a tallar l’autopista AP-7 i l’autovia A-7 al seu pas per Altafulla, i ha produït tres quilòmetres de retencions a la carretera N-340 en els dos sentits de la marxa. Davant la impossibilitat de circular-hi i després de produir-se alguns accidents lleus per pèrdua de control dels vehicles, hi han hagut d’actuar les màquines llevaneu.

La pedra ha tornat a caure amb intensitat pels volts de les 9 del vespre, i cap a quarts de 10 de la nit, s’han pogut reobrir al trànsit les carreteres afectades.

Per motius de seguretat, la Policia Local d’Altafulla ha tallat l’accés al Barri Marítim des del camí de la platja, i ha habilitat una via alternativa pel camí del Prat i el carrer Alcalde Pijuan.

Aquest dimarts al matí encara es podien veure blocs de gel als vorals de les vies, així com en molts carrers urbans en què pràcticament no hi havien passat cotxes.

Pel que fa a la circulació, ha tornat a la normalitat després d'una tarda i una nit de dilluns complicades a la xarxa viària.
Social
Et recomanem
Exposició "Els monuments de Tàrraco Patrimoni de la Humanitat"
16 de febrer a les 18:00h. al Casal La Violeta
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Projecció de la pel·lícula "Personal shopper"
16 de febrer a les 18:00h. al casal La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert de Paco Ibáñez
25 de febrer a les 19:00h. al Casal La Violeta
Organitza: Festival Barnasants i Ajuntament d'Altafulla