Notícies
Foto: Gemma Soldevila
13 de febrer del 2018
La forta calamarsada vesteix de blanc Altafulla
La Policia Local ha tallat l’accés al Barri Marítim, i diverses vies han quedat afectades per l’acumulació de gel a la calçada
Altafulla i el Baix Gaià s’han vestit de blanc aquest dilluns a la tarda. I no de neu com preveia el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), sinó d’una forta calamarsada com feia anys que no es veia al nostre territori.

L’acumulació de gel ha obligat a tallar l’autopista AP-7 i l’autovia A-7 al seu pas per Altafulla, i ha produït tres quilòmetres de retencions a la carretera N-340 en els dos sentits de la marxa. Davant la impossibilitat de circular-hi i després de produir-se alguns accidents lleus per pèrdua de control dels vehicles, hi han hagut d’actuar les màquines llevaneu.

La pedra ha tornat a caure amb intensitat pels volts de les 9 del vespre, i cap a quarts de 10 de la nit, s’han pogut reobrir al trànsit les carreteres afectades.

Per motius de seguretat, la Policia Local d’Altafulla ha tallat l’accés al Barri Marítim des del camí de la platja, i ha habilitat una via alternativa pel camí del Prat i el carrer Alcalde Pijuan.

Aquest dimarts al matí encara es podien veure blocs de gel als vorals de les vies, així com en molts carrers urbans en què pràcticament no hi havien passat cotxes.

Pel que fa a la circulació, ha tornat a la normalitat després d'una tarda i una nit de dilluns complicades a la xarxa viària.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla