Notícies
Foto: HHFunky
13 de febrer del 2018
HHFunky amenitzarà l’hora del vermut del IV Pleamar Vintage Market d’Altafulla
El que esdevé un dels principals dinamitzadors del so boogaloo en 45rpm se suma al cartell de David Monoman
Si ara fa uns dies anunciàvem el punxadiscos David Monoman com el primer nom del cartell musical de la nova edició del Plemar Vintage Market d’Altafulla, ampliem ara l’oferta de música en directe amb la confirmació del dj HHFunky.

Al soul, r&b, bogaloo i garatge de Monoman se li suma ara el latin soul, el rocksteady, i el latin Jazz d’un dels principals dinamitzadors del so boogaloo en 45rpm, amb més de deu anys de trajectòria a sales i festivals.

HHFunky amenitzarà l’hora del vermut d’una de les dues jornades que oferirà enguany el mercat els propers 31 de març i 1 d’abril al parc de Voramar i a la plaça Consolat de Mar.

El programa musical s’obre enguany a una nova proposta el diumenge a la tarda. I és que, donada la bona resposta del públic de l’edició anterior i a proposta dels mateixos paradistes, l’organització ha decidit ampliar els horaris. La jornada del dissabte s’allargarà fins les 10 de la nit, mentre que la del diumenge clourà a les 8 del vespre.

El mercat va obrir la convocatòria pels paradistes a finals del mes de gener, i espera acollir prop d’una seixantena d’estands. Més enllà de la musica en directe, enguany els visitants també podran gaudir del ‘Vinil Corner’ i de la ‘Kid Zone’, així com de les foodtrucks i d’un ampli ventall de parades de diferents articles de segona mà.

L’any passat, prop de 12.000 persones van gaudir del que esdevé un dels mercats de referència d’aquestes característiques a la Costa Daurada.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla