Notícies
Foto: La Tribu del Gaià
13 de febrer del 2018
La Capsa dels Contes d’Altafulla presenta La Tribu del Gaià
La nova sessió tindrà lloc aquest dimecres 14 de febrer a les 17:30h al Centre d’Entitats
La Tribu del Gaià serà l’encarregada d’agafar el relleu de la nova sessió de la Capsa dels Contes d’Altafulla. L’activitat es reprèn aquest dimecres 14 de febrer a dos quarts de 6 de la tarda al Centre d’Entitats, de la mà de la Biblioteca Municipal d’Altafulla.

El projecte, adherit a la Xarxa d’Educació Lliure, neix de l’associació de famílies i educadors-acompanyants que, amb un projecte propi, estan interessats en crear un espai adequat per al desenvolupament harmònic dels infants. Es basa en una pedagogia activa encaminada a desenvolupar l’esperit crític i la creativitat, on els nens són els protagonistes de l’activitat i del joc. Acull infants a partir dels 2 anys.

Respectar la llibertat i els ritmes individuals dels infants, així com les seves necessitats, interessos i curiositats; potenciar l’autonomia i la confiança de tal manera que siguin ells mateixos els que dirigeixin el seu propi procés d’aprenentatge i de desenvolupament; vetllar per un entorn natural i ric on la diversitat és valorada i acceptada; i afavorir el pensament democràtic i el desenvolupament de persones capaces d’equilibrar els interessos propis amb els col·lectius, són els principals objectius que persegueix el centre.

El projecte es desenvolupa a la urbanització El Castellot de la Riera de Gaià, en un espai natural amb arbres fruiters i un petit bosc de pins.

La presentació d’aquest dimecres anirà a càrrec de la coordinadora pedagògica, Izaskun Mejías, qui aproparà i donarà a conèixer als assistents la filosofia i el dia a dia del centre. L’activitat, com és habitual, es complementarà amb una nova sessió de contacontes.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Tres anuncios en las afueras"
14 de desembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Propostes i iniciatives de les entitats locals
Consulta les activitats a altafulla.cat
Presentació dels equips del CE Altafulla
15 de desembre a les 16:00h. a l'Estadi Municipal
Organitza: Centre d'Esports Altafulla
Representació de l'obra "Toc toc"
15 de desembre a les 21:30h. a La Violeta
Entrades a l'Oficina de Turisme, altafulla.cat i Infotactile