Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
13 de febrer del 2018
Altafulla Ràdio commemora el Dia Mundial de la Ràdio
Ho fa de la mà de La Xarxa, amb un programa especial de ‘La Tarda’, que s’oferirà de 16h a 19h, sota la direcció d’Eduard Virgili
Altafulla Ràdio s’afegeix aquest dimarts 13 de febrer a la celebració del Dia Mundial de la Ràdio. El programa ‘La Tarda’ de La Xarxa oferirà en el seu horari habitual, de 4 a 7, una edició especial en què es farà ressò del nostre mitjà de comunicació. Repassarà la seva història fins a dia d’avui, i presentarà com es viu el dia a dia a les més de trenta emissores municipals que en formen part, entre elles aquesta casa. De fet, és el nostre company, cap de continguts, i conductor del magazine Espai Obert, Eduard Virgili, qui està al capdavant en la direcció del projecte.

En aquesta ocasió, ho farà des de ben a prop de casa nostra, des de l’exterior del Mercat Central de Tarragona.

Periodistes del sector de la ràdio local, tècnics que veuen com els avenços i la innovació és constant, perspectiva de futur, el paper indispensable dels col·laboradors, la veterania i la ràdio local com a escola tindran molt de protagonisme. Així mateix, el programa també contemplarà un espai dedicat a l’intercanvi d’opinions i experiències sobre la precarització del sector.

Paral·lelament, l’edició especial d’aquest dimarts 13 de febrer també descobrirà alguns indrets, festivitats i tradicions de la ciutat, de la mà de Ràdio Ciutat de Tarragona. L’emissió aprofitarà per oferir en directe els actes que culminaran el programa de Carnaval, com són l’últim comiat al Rei i la Concubina des de la casa mortuòria, o l’enterrament del Carnestoltes i la lectura del seu testament a càrrec del Ball de Diables de Tarragona i la Colla de Diables de Voramar.

La festa de ‘La tarda’ pel Dia Mundial de la Ràdio també serà amenitzada amb música en directe. La formació local Vergüenza Ajena serà l’encarregada de posar el toc musical i festiu del programa per transmetre la força de la ràdio local a tots els racons de Catalunya.

Va ser l'any 2011 quan la Unesco va declarar el 13 de febrer Dia Mundial de la Ràdio, coincidint amb el dia que es va crear la Ràdio de les Nacions Unides, l'any 1946.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Tres anuncios en las afueras"
14 de desembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Propostes i iniciatives de les entitats locals
Consulta les activitats a altafulla.cat
Presentació dels equips del CE Altafulla
15 de desembre a les 16:00h. a l'Estadi Municipal
Organitza: Centre d'Esports Altafulla
Representació de l'obra "Toc toc"
15 de desembre a les 21:30h. a La Violeta
Entrades a l'Oficina de Turisme, altafulla.cat i Infotactile