Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
13 de febrer del 2018
El desviament de camions de l’N-340 a l’AP-7 continua sense data
Tot i refermar el seu compromís i garantir la “màxima celeritat”, el ministre de Foment ja ha avisat que el tràmit serà “llarg”
El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha refermat aquest dilluns el seu compromís per fer efectiu el desviament obligatori de camions de la carretera N-340 a l’autopista AP-7. Tot i això, el ministre ha admès que no està “en disposició de donar una data” i que només pot garantir “la màxima celeritat” a l’hora d’activar la mesura.

De la Serna ha insistit que el tràmit és “llarg” perquè inclou informes interns i del Consell d’Estat i diversos acords, un dels més importants amb la concessionària Abertis. El ministre de Foment ha recordat que el govern espanyol “en cap cas” va anunciar que la mesura entraria en vigor l’1 de gener i ha lamentat que, “per no complir aquesta data que va donar algú ens hem endut tots els pals”.

El ministre ha rebutjat les crítiques que ha rebut el Govern espanyol per l’accident ocorregut el passat 4 de febrer a l’N-340 al Vendrell, que va deixar tres víctimes mortals. En aquest context, De la Serna ha titllat “d’injust” i “irresponsable” traslladar a l’executiu espanyol la responsabilitat de no haver posat en marxa la mesura en un termini que considera “inassumible i impossible”.

Ara fa tot just una setmana, els alcaldes del Pacte de Berà van signar una carta exigint l’aplicació immediata d’aquest acord, amb la mirada posada ja en la Setmana Santa, un dels moments de major afluència de visitants al nostre territori.
Íñigo de la Serna, ministre de Foment
Íñigo de la Serna, ministre de Foment
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Tres anuncios en las afueras"
14 de desembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Propostes i iniciatives de les entitats locals
Consulta les activitats a altafulla.cat
Presentació dels equips del CE Altafulla
15 de desembre a les 16:00h. a l'Estadi Municipal
Organitza: Centre d'Esports Altafulla
Representació de l'obra "Toc toc"
15 de desembre a les 21:30h. a La Violeta
Entrades a l'Oficina de Turisme, altafulla.cat i Infotactile