Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
13 de febrer del 2018
El desviament de camions de l’N-340 a l’AP-7 continua sense data
Tot i refermar el seu compromís i garantir la “màxima celeritat”, el ministre de Foment ja ha avisat que el tràmit serà “llarg”
El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha refermat aquest dilluns el seu compromís per fer efectiu el desviament obligatori de camions de la carretera N-340 a l’autopista AP-7. Tot i això, el ministre ha admès que no està “en disposició de donar una data” i que només pot garantir “la màxima celeritat” a l’hora d’activar la mesura.

De la Serna ha insistit que el tràmit és “llarg” perquè inclou informes interns i del Consell d’Estat i diversos acords, un dels més importants amb la concessionària Abertis. El ministre de Foment ha recordat que el govern espanyol “en cap cas” va anunciar que la mesura entraria en vigor l’1 de gener i ha lamentat que, “per no complir aquesta data que va donar algú ens hem endut tots els pals”.

El ministre ha rebutjat les crítiques que ha rebut el Govern espanyol per l’accident ocorregut el passat 4 de febrer a l’N-340 al Vendrell, que va deixar tres víctimes mortals. En aquest context, De la Serna ha titllat “d’injust” i “irresponsable” traslladar a l’executiu espanyol la responsabilitat de no haver posat en marxa la mesura en un termini que considera “inassumible i impossible”.

Ara fa tot just una setmana, els alcaldes del Pacte de Berà van signar una carta exigint l’aplicació immediata d’aquest acord, amb la mirada posada ja en la Setmana Santa, un dels moments de major afluència de visitants al nostre territori.
Íñigo de la Serna, ministre de Foment
Íñigo de la Serna, ministre de Foment
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla