Notícies
05 de febrer del 2015
L’Altafulla Mar Hotel obrirà les seves portes el proper mes de maig
Des de la direcció asseguren haver tancat el mes de gener amb “un volum molt interessant de reserves per afrontar l’estiu”
Les obres del futur Altafulla Mar Hotel avancen segons el previst. Les noves instal·lacions, ubicades a dos minuts de la platja, ja estan pràcticament acabades, i tot apunta que el proper mes de maig ja podran obrir les seves portes als turistes i visitants. El director de l’hotel, Jordi Ferrer, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que les tasques passen ara pels treballs de pintura i neteja, i que en tres setmanes començaran a rebre el mobiliari per vestir les diferents estances.

Tot i no tenir encara contacte directe amb el públic, la feina al despatx no s’atura. Des de la direcció de l’establiment asseguren haver tancat el mes de gener amb “un volum molt interessant de reserves per afrontar l’estiu”. El 80% d’aquestes reserves són de clients alemanys, francesos, i russos.

L’Altafulla Mar Hotel disposarà de 136 habitacions, totes elles amb terrassa. També comptarà amb 3.000 m2 de jardins, dues piscines (una d’infantil), un restaurant bufet, un lounge bar, un pool restaurant, i una refrescant zona chill out amb música en directe cada vespre d’estiu.
La proposta gastronòmica de l’establiment oferirà l’essència de la cuina mediterrània de qualitat amb producte de km 0 i de mercat, de la mà del prestigiós xef Bernat Canyellas.

El procés de selecció de personal per assolir l’equip més competitiu possible ha durat molt de temps. S’han buscat perfils molt concrets, i s’ha donat prioritat a aquelles persones residents a la zona, amb coneixements d’anglès, i amb experiència en el sector. Molta gent s’hi ha interessat, i encara queda alguna plaça per cobrir.
Jordi Ferrer, director de l'hotel
Jordi Ferrer, director de l'hotel
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla