Notícies
06 de febrer del 2015
El Camí de Ronda d’Altafulla s’obrirà al públic la setmana vinent
(06.02.15) Les obres s’han realitzat al llarg dels mesos de desembre i gener, i ara només queda pendent la instal·lació de les lluminàries
El Camí de Ronda d’Altafulla serà una realitat la setmana vinent. L’Ajuntament d’Altafulla té previst obrir-lo al públic, a l’espera ara d’instal·lar les lluminàries, que han trigat més del previst en arribar.

Les obres s’han desenvolupat al llarg dels mesos de desembre i gener, i han consistit en la construcció d’un nou mur de pedra, en la instal·lació de baranes de protecció en aquells trams amb un major desnivell, en l’obertura d’un nou accés amb rampa cap a la platja, i amb l’adequació del ferm amb formigó imprès. Totes elles són tasques que han anat a càrrec del Ministeri de Costes, el cost de les quals ha ascendit als 37.000 euros.

Per la seva banda, el consistori altafullenc ha desenvolupat un segon tram del camí de Ronda, des de les escales que van al carrer Isidrot fins a la connexió amb el passeig del Fortí. S’hi ha realitzat tasques de desbrossament i estabilització del camí, d’instal·lació de baranes de fusta, d’il·luminació, i de construcció d’una rampa a l’inici del camí. En aquest cas el cost ha estat de 17.500 euros.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat