Notícies
06 de febrer del 2015
El Camí de Ronda d’Altafulla s’obrirà al públic la setmana vinent
(06.02.15) Les obres s’han realitzat al llarg dels mesos de desembre i gener, i ara només queda pendent la instal·lació de les lluminàries
El Camí de Ronda d’Altafulla serà una realitat la setmana vinent. L’Ajuntament d’Altafulla té previst obrir-lo al públic, a l’espera ara d’instal·lar les lluminàries, que han trigat més del previst en arribar.

Les obres s’han desenvolupat al llarg dels mesos de desembre i gener, i han consistit en la construcció d’un nou mur de pedra, en la instal·lació de baranes de protecció en aquells trams amb un major desnivell, en l’obertura d’un nou accés amb rampa cap a la platja, i amb l’adequació del ferm amb formigó imprès. Totes elles són tasques que han anat a càrrec del Ministeri de Costes, el cost de les quals ha ascendit als 37.000 euros.

Per la seva banda, el consistori altafullenc ha desenvolupat un segon tram del camí de Ronda, des de les escales que van al carrer Isidrot fins a la connexió amb el passeig del Fortí. S’hi ha realitzat tasques de desbrossament i estabilització del camí, d’instal·lació de baranes de fusta, d’il·luminació, i de construcció d’una rampa a l’inici del camí. En aquest cas el cost ha estat de 17.500 euros.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla