Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
12 de març del 2018
El municipalisme protagonitza la visita dels representants de la FMC a Altafulla
El president de l’entitat, Xavier Amor; l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; i l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, han comprovat els escenaris per on transcorrerà la prova de triatló dels Jocs Mediterranis aquest estiu
La visita institucional de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) d’aquest divendres ha donat un nou impuls al municipalisme. La trobada, de caràcter institucional, més enllà de comprovar l’estat d’aquells indrets per on ha de transcórrer aquest estiu la prova de triatló dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, ha servit per sumar esforços, unir sinergies, i reforçar les relacions entre el municipi i la capital.

Segons el president de la FMC, Xavier Amor, feia temps que havien de posar data a una reunió que també ha reconegut “la feina ben feta de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, que dia a dia aixeca la persiana i intenta oferir els millors serveis a la ciutadania”. Ha destacat la figura del batlle com a membre de l’executiva de l’entitat i la seva implicació amb el municipalisme.
En referència als Jocs, ha parlat d’un “esdeveniment de país, molt important pel territori, que demostra com les ciutats poden treballar colze a colze”. “En són un exemple –ha afegit- Tarragona i Altafulla, que van de la mà perquè tot surti bé”.

També hi ha pres part l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, qui ha titllat la trobada d’una “visita obligada que no hauria de ser notícia”. Més enllà de la col•laboració establerta entorn als Jocs, també ha presentat Tarraco com a nexe d’unió entre ambdues poblacions. D’Altafulla, n’ha destacat “les bones pràctiques municipals i la manera de treballar des d’un punt de vista turístic i urbanístic”.

Per la seva banda, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha definit la visita com “el reconeixement d’una feina ben feta, i d’una amistat i una col•laboració duradores”. Ha insistit en la “fortalesa” del municipalisme, i ha reclamat “més finançament per donar a la ciutadania els serveis que es mereix”.

Després de la signatura al Llibre d’Honor a l’Ajuntament d’Altafulla, els representants institucionals han visitat els que esdevindran els diferents escenaris dels Jocs Mediterranis al municipi. La visita també ha comptat amb Juan Ignacio Soto Valle, Secretari General de l’FMC; Mercè Canals, coordinadora tècnica de l’FMC; Eva Monje, de l’àrea de protocol de l’FMC; i Josep Vilaró, de l’àrea de comunicació de l’FMC.
Xavier Amor, president de la FMC
Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla