Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
12 de març del 2018
Els tiquets de la 37a edició de la Festa de l’Olla d’Altafulla ja són a la venda
Es poden adquirir a un preu de 4 euros a l’Ajuntament d’Altafulla, a la Geladeria La Perla i a l’Estanc Pijuan fins el mateix 18 de març
Els tiquets per gaudir de la 37a edició de la Festa de l’Olla d’Altafulla ja són a la venda. Es poden adquirir a un preu de 4 euros a l’Ajuntament d’Altafulla, a la Geladeria La Perla i a l’Estanc Pijuan fins el mateix dia de la celebració.

Enguany, la festivitat tindrà lloc el proper diumenge 18 de març, i tornarà a anar de la mà de la celebració del Dia de l’Arbre.

La jornada s’iniciarà a les 10 del matí a l’entorn de l’Era del Castell amb una bicicletada popular a càrrec de la Penya Ciclista d’Altafulla, que acabarà amb una plantada d’arbres a la zona verda del tram final del carrer Santa Marta –darrera de la Vil·la romana dels Munts-, i amb un refrigeri pels participants. L’activitat també comptarà amb la col·laboració de l’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla.

A partir de la 1 del migdia, la celebració es traslladarà al Parc del Comunidor, on tindrà lloc un dels àpats més típics del municipi. Cigrons, patates, conill, pollastre i costella de porc estofats, i ben acompanyats amb salsa de romesco, cuinats per la Brigada Municipal i l’Ateneu Cultural de Dones.

La regidoria de Festes preveu repartir prop de 500 racions. Cal que els assistents portin plats, gots i coberts.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Lucky"
18 de gener a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
8a Marxa dels Castells del Baix Gaià
27 de gener a les 08:30h. des de davant del Castell
Organitza: Ajuntament i Atletes d'Altafulla
La capsa dels contes
29 de gener a les 17:00h. a la Biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:00h. a 19:00h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla