Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
12 de març del 2018
Els tiquets de la 37a edició de la Festa de l’Olla d’Altafulla ja són a la venda
Es poden adquirir a un preu de 4 euros a l’Ajuntament d’Altafulla, a la Geladeria La Perla i a l’Estanc Pijuan fins el mateix 18 de març
Els tiquets per gaudir de la 37a edició de la Festa de l’Olla d’Altafulla ja són a la venda. Es poden adquirir a un preu de 4 euros a l’Ajuntament d’Altafulla, a la Geladeria La Perla i a l’Estanc Pijuan fins el mateix dia de la celebració.

Enguany, la festivitat tindrà lloc el proper diumenge 18 de març, i tornarà a anar de la mà de la celebració del Dia de l’Arbre.

La jornada s’iniciarà a les 10 del matí a l’entorn de l’Era del Castell amb una bicicletada popular a càrrec de la Penya Ciclista d’Altafulla, que acabarà amb una plantada d’arbres a la zona verda del tram final del carrer Santa Marta –darrera de la Vil·la romana dels Munts-, i amb un refrigeri pels participants. L’activitat també comptarà amb la col·laboració de l’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla.

A partir de la 1 del migdia, la celebració es traslladarà al Parc del Comunidor, on tindrà lloc un dels àpats més típics del municipi. Cigrons, patates, conill, pollastre i costella de porc estofats, i ben acompanyats amb salsa de romesco, cuinats per la Brigada Municipal i l’Ateneu Cultural de Dones.

La regidoria de Festes preveu repartir prop de 500 racions. Cal que els assistents portin plats, gots i coberts.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla