Notícies
Foto: Grup de Diables d'Altafulla
12 de març del 2018
El Grup de Diables d’Altafulla, present al Primer Concurs Nacional d’Enceses
Tot i no participar en el certamen, representants de la colla han estat testimonis d’una competició que espera tenir continuïtat en el temps
Una representació del Grup de Diables d’Altafulla ha pres part en el Primer Concurs Nacional d’Enceses, celebrat aquest dissabte a Picamoixons. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya que espera tenir continuïtat en el temps, i que aquest cap de setmana en aquesta primera edició ha reunit a la localitat de l’Alt Camp onze colles d’arreu del territori català.

El sorteig de les agrupacions participants es va dur a terme a mitjans del mes de gener a Sant Sadurní, on es va celebrar l’Assemblea General de l’entitat. Les escollides, dues per cada vegueria, van ser La Vella de Gràcies i els Mansuets de Foc de Vilassar de Mar (Barcelona), el Grup de Diables BAT i el Grup de Diables de l’Alt Urgell (Lleida i Alt Pirineu), els Bruixots d’Alcover i la Colla de Diables de Riudoms (Tarragona), el Ball de Diables Sexes Foc i el Grup Espetegafoc (Penedès), els Diables de Sa Forcanera de Blanes (Girona i Catalunya Nord), la Colla de Diables i Tambors ‘Lo Minotaure’ d’Amposta i la Colla de Diables i Tambors ‘Lo Golafre’ (Terres de l’Ebre).

Cada colla ha disposat de dues rondes per exhibir tot el seu potencial jugant amb el foc, i finalment la guanyadora ha estat la Colla de Diables i Tambors ‘Lo Golafre’, de les Terres de l’Ebre. La segona posició ha estat pels Diables de Riudoms; i la tercera, per la Vella de Gràcia. Hi han pres part prop de 500 diables d’arreu del territori català.

El certamen ha culminat amb una encesa conjunta amb representants de les onze colles participants. Concretament, 128 diables, un per cada dia que Oriol Junqueras i Joaquim Forn han passat a la presó d’Estremera.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Tres anuncios en las afueras"
14 de desembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Propostes i iniciatives de les entitats locals
Consulta les activitats a altafulla.cat
Presentació dels equips del CE Altafulla
15 de desembre a les 16:00h. a l'Estadi Municipal
Organitza: Centre d'Esports Altafulla
Representació de l'obra "Toc toc"
15 de desembre a les 21:30h. a La Violeta
Entrades a l'Oficina de Turisme, altafulla.cat i Infotactile