Notícies
Foto: ANC
12 de març del 2018
L’ANC d’Altafulla exigeix a Barcelona un acord immediat dels partits independentistes
L’entitat els reclama que no allarguin més les negociacions per formar govern i construir la república
Nou clam republicà per un acord imminent. L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet un nou toc d’atenció als partits independentistes pels carrers de Barcelona. Aquest diumenge, prop de 45.000 persones, segons dades de la Guàrdia Urbana, han tornat a fer sentir la seva veu per exigir ‘República Ara’. La marxa ha arrencat pels volts de les 5 de la tarda al passeig de Colom i ha finalitzat al Pla de Palau.

Del Baix Gaià, s’hi han desplaçat dos autocars de 70 i 50 persones, una trentena de les quals eren d’Altafulla, a banda d’aquelles que hi hagin assistit a nivell particular.

El coordinador de la territorial d’Altafulla, Pere Piqué, ha insistit als micròfons d’Altafulla Ràdio que l’objectiu de la convocatòria era exigir als partits independentistes que no allarguin més les negociacions per formar govern i construir la república. Els ha reclamat “que tirin pel dret, i que no perdin el temps en tonteries”.

Pel màxim representant de la territorial altafullenca de l’ANC el proper pas han de ser “conformar un govern que s’assembli el màxim possible a la voluntat del poble, davant del joc brut de Madrid”.

La territorial es reunirà aquesta mateixa setmana, abans de les Eleccions al Secretariat Nacional del proper dissabte 17 de març. Altafulla n’esdevindrà una de les seus.

Els comicis es desenvoluparan amb el sistema de cens universal, de 10 del matí a 2 del migdia, previsiblement al Centre d’Entitats. Tot i que l’Ajuntament encara no ha confirmat la cessió de l’espai, Pere Piqué confia que així serà.
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Social
Et recomanem
Conf. "Passat, present i futur de l'embassament del Catllar"
15 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec de Natàlia Fúnez, d'Ecologistes en Acció
Projecció de la pel·lícula "Matar a Jesús"
15 de febrer a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Conferència "Ajuda anglesa a la Guerra del Francès"
22 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec d'Adam Quigley, investigador
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de febrer a les 11 del matí des de davant del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com