Notícies
Foto: Recurs
13 de març del 2018
El Baix Gaià ofereix una segona convocatòria de l’Esquiada Jove 2018
Roda de Berà no se suma a la iniciativa i cedeix el seu lloc a la Riera de Gaià, que properament formarà part del projecte mancomunat ‘Propera Parada’
La gran demanda dels joves ha portat les regidories de Joventut de diferents municipis del Baix Gaià a estudiar la possibilitat de reeditar l’Esquiada Jove d’aquest 2018. L’activitat, que va tenir lloc a finals del mes de febrer, va esgotar les places disponibles en un temps rècord i va deixar moltes persones en llista d’espera.

Una situació que ha mogut els tècnics dels diferents municipis a proposar a les seves regidories una segona convocatòria, que finalment serà possible amb la col•laboració també del Servei Comarcal de Joventut del Tarragonès i el suport de la Diputació de Tarragona i la Direcció General de Joventut. N’ha donat més detalls la tècnica de Joventut de l’Ajuntament d’Altafulla, Sandra Ballester.

La nova sortida se celebrarà del 23 al 25 de març. En aquesta ocasió, però, no ho farà sota el paraigües del projecte ‘Propera Parada’ de la Zona TRAC, donat que Roda de Berà no se suma a la iniciativa per manca de demanda i cedeix el seu lloc a la Riera de Gaià, que properament formarà part del projecte mancomunat. També hi prenen part Altafulla, Torredembarra, i Creixell.

Aquesta segona convocatòria es trasllada a la Massana, a Andorra, i té un cost de 138 euros, que inclou allotjament a mitja pensió, assegurances, monitoratge, forfait i transport.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades han d’adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) d’Altafulla, al PIJ de Torredembarra, al Punt Jove Creixell, o a l’Espai Jove La Riera. D’Altafulla, ja hi ha apuntats una trentena de joves.
Sandra Ballester, tècnica del PIJ d'Altafulla
Sandra Ballester, tècnica del PIJ d'Altafulla
Social
Et recomanem
Altacústic, Festival de Música Independent d'Altafulla
Del 19 al 21 de Juliol, a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
Divendres 27 de juliol, a les 10h al Club Marítim Altafulla
Bases per participar al concurs a www.altafulla.cat
Cicle de teatre Escena Altafulla
Del 28 al 29 de juliol al Parc Voramar i a la Vil·la dels Munts
Consulta la programació i venda d'entrades a www.altafulla.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Tots els dilluns i els dijous a les 19h
Preu visita 4€. Reserves 977651426 (Oficina de Turisme)