Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
13 de març del 2018
Canvis significatius en el sentit de circulació de diversos carrers del centre de Torredembarra
El carrer Lleida, la plaça de Catalunya, el carrer Girona, i el carrer Ferran de Querol seran els principals vials afectats
Torredembarra patirà importants canvis en la circulació a partir d’aquest dijous. La taula de mobilitat de l’Ajuntament va establir tot un seguit de modificacions al centre del municipi per tal de millorar-ne la mobilitat, que ara s’apliquen, un cop realitzat l’estudi tècnic corresponent.

Els principals eixos afectats són el carrer Lleida, la plaça de Catalunya i el carrer Girona, que ara seran de baixada i connectaran la rotonda de l’avinguda Diagonal amb el passeig de Miramar, a banda de millorar l’accessibilitat a l’aparcament del carrer Filadors; i el carrer Ferran de Querol, que serà de pujada i permetrà connectar el passeig de Miramar amb l’avinguda Diagonal a través de Filadors i Alt de Sant Pere.

Aquesta reordenació també comportarà canvis de sentit en altres vies, com ara el carrer de la Fàbrica i el de la Capella, que canviaran de sentit per baixar fins al passeig de la Sort; el carrer Tarragona, que serà de sentit únic des del passeig de la Sort fins al carrer de les Dues Parets; i la plaça Mossèn Joaquim Boronat, que passarà a ser zona de vianants, ja que es tancarà l’actual accés al trànsit rodat pel carrer Capella i els vehicles s’hauran de desviar pel carrer del Rosari.

Durant els primers dies en funcionament, agents de la Policia Local reforçaran la zona per tal d’informar la ciutadania sobre aquests canvis i garantir la seguretat viària.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla