Notícies
10 de febrer del 2015
El president de l’Associació de Veïns del Barri Marítim d’Altafulla rep amb preocupació la nova data del Campionat d’Espanya de Triatló
Des de la regidoria d’Esport són conscients que encara queda temps per “fer-ne promoció i per solucionar els problemes de mobilitat”
El president de l’Associació de Veïns del Barri Marítim i Els Munts d’Altafulla, Leo Moreno, ha expressat el seu malestar respecte la nova data de celebració del Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic. Ha lamentat que “plou sobre mullat, i que els afectats sempre són els mateixos”. L’avançament de les eleccions al Parlament de Catalunya va obligar a canviar la data inicial, prevista per al 27 de setembre, i finalment tindrà lloc els dies 29 i 30 d’agost.

L’èxit aclaparador d’altres competicions d’aquestes característiques al municipi, però, fa que la regidoria d0’Activitat Física i Esport afronti el nou calendari amb optimisme. L’edil Guillermo Alonso ha reconegut “no tenir-li cap por”. És conscient que encara queden molts mesos per “fer-ne promoció i per solucionar amb previsió els possibles problemes de mobilitat”. Ha recordat pel que fa a restriccions, que es produiran en franges horàries molt concretes. En aquest sentit, demana a la ciutadania tenir una “major amplitud de mires més enllà del nostre melic”, ja que es tracta d’una competició que “dóna molt de valor i marca” a la vila.

La prova es desenvoluparà amb la mirada posada en els Jocs Mediterranis de Tarragona 2017, dels quals Altafulla serà la seu organitzadora de la prova de triatló.
Leo Moreno, president de l'associació
Guillermo Alonso, regidor d'Esport
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat