Notícies
10 de febrer del 2015
El president de l’Associació de Veïns del Barri Marítim d’Altafulla rep amb preocupació la nova data del Campionat d’Espanya de Triatló
Des de la regidoria d’Esport són conscients que encara queda temps per “fer-ne promoció i per solucionar els problemes de mobilitat”
El president de l’Associació de Veïns del Barri Marítim i Els Munts d’Altafulla, Leo Moreno, ha expressat el seu malestar respecte la nova data de celebració del Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic. Ha lamentat que “plou sobre mullat, i que els afectats sempre són els mateixos”. L’avançament de les eleccions al Parlament de Catalunya va obligar a canviar la data inicial, prevista per al 27 de setembre, i finalment tindrà lloc els dies 29 i 30 d’agost.

L’èxit aclaparador d’altres competicions d’aquestes característiques al municipi, però, fa que la regidoria d0’Activitat Física i Esport afronti el nou calendari amb optimisme. L’edil Guillermo Alonso ha reconegut “no tenir-li cap por”. És conscient que encara queden molts mesos per “fer-ne promoció i per solucionar amb previsió els possibles problemes de mobilitat”. Ha recordat pel que fa a restriccions, que es produiran en franges horàries molt concretes. En aquest sentit, demana a la ciutadania tenir una “major amplitud de mires més enllà del nostre melic”, ja que es tracta d’una competició que “dóna molt de valor i marca” a la vila.

La prova es desenvoluparà amb la mirada posada en els Jocs Mediterranis de Tarragona 2017, dels quals Altafulla serà la seu organitzadora de la prova de triatló.
Leo Moreno, president de l'associació
Guillermo Alonso, regidor d'Esport
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla