Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
13 d'abril del 2018
Tret de sortida a la tercera edició de la ruta gastronòmica ‘La Xoixeta. Tapes Bruixa Altafulla’
Des d’aquest divendres i fins el proper 29 d’abril, una divuitena de bars i restaurants del municipi inclouran a les seves cartes una tapa dedicada a la bruixa més popular del municipi
‘Eclipsi d’arròs’, ‘La temptació i el pecat de la bruixa’, ‘La carbassa embruixada’, ‘Vareta màgica de porc senglar’, o ‘La bruixa... pata pop!’, són algunes de les tapes que des d’aquest divendres es podran degustar en la divuitena de bars i restaurants que s’han adherit a la tercera edició de la ruta gastronòmica ‘La Xoixeta. Tapes Bruixa Altafulla’.

Per un preu de 2,8 euros, vilatans i turistes podran gaudir d’una tapa i una cervesa Estrella Damm fins el proper 29 d’abril. Totes i cada una de les propostes estan inspirades en la Xoixeta, la bruixa més popular del municipi, que, des de la primera edició de la iniciativa, va presentar-se com a fil conductor d’una ruta que pretenia marcar un caràcter diferencial respecte la resta de propostes del territori. Ara, no només és la imatge del llibret que recull l’ampli ventall de plats que s’ofereixen, sinó que també s’ha convertit en una bruixa de carn i ossos golafre i, sobretot, molt divertida.

Durant els tres caps de setmana que s’allarga la iniciativa, tots els divendres visitarà i ambientarà els diferents establiments participants, i repartirà prop de 150 degustacions gratuïtes.

El regidor de Comerç i Consum, Jaume Sànchez, ha avançat que ja ho tenen tot a punt per donar el tret de sortida a aquesta tercera edició de la iniciativa.

Enguany, a més, la Xoixeta també funcionarà com a reclam per anar obrint boca de cara a la gran cita esportiva d’aquest estiu, els Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Al llarg d’aquestes tres setmanes, els participants podran omplir el llibret amb el segell de cada establiment. Aquells que aconsegueixen completar-lo, rebran un petit obsequi i podran votar la millor tapa. El darrer segell el podran adquirir a l’Oficina de Turisme fins el 8 de maig a les 2 del migdia. A més, participaran en el sorteig de deu lots del Grup Estrella Damm, cervesa patrocinadora de la ruta.
Jaume Sànchez, regidor de Comerç i Consum
Jaume Sànchez, regidor de Comerç i Consum
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
28 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:30h. a 19:30h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla