Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
13 d'abril del 2018
Altafulla serà present a la Gran Final del Campionat d’Scrabble Escolar dels Països Catalans
La cita té lloc aquest dissabte al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa del Prat de Llobregat
Vuit parelles d'Altafulla participen aquest cap de setmana en la Gran Final del Campionat d’Scrabble Escolar dels Països Catalans. La cita té lloc el dissabte al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa del Prat de Llobregat.

Àlex Lozano i Joan del Amo (La Portalada), Joan Belmonte i Aina Estebanell (La Portalada), Paul Martínez i Eder Rofes (La Portalada), Àlex Padilla i Guillem del Castillo (La Portalada), Aimar López i Joan Casañé (La Portalada), Yassmin Acharoui i Rim Sekhsoukh (El Roquissar), Ug Saltó i Xavier Boada (La Portalada), Ona Magdaleno i Irene Fernández (La Portalada), són les parelles guanyadores de la fase classificatòria que es va celebrar al municipi el passat 2 de març, i que ara s’enfronten a la resta de vencedors del territori català.

Tots són alumnes de 5è i 6è de primària, i, segons ha assegurat un dels responsables del Club d’Scrabble d’Altafulla, Guillermo Alonso, estan ben preparats per afrontar la nova convocatòria. Espera que facin tan bon paper con en les dues edicions anteriors.

La d’aquest dissabte no és l’única cita de l’entitat altafullenca aquest mes d’abril. El proper dissabte dia 21, també es convertirà en l’amfitriona de la Gran Final de 1r i 2n d’Educació Secundària Obligatòria (ESO). El Casal La Violeta serà la seu que albergarà aquesta darrera fase del campionat.

El joc de taula té cada vegada més seguidors al territori i el club local cada vegada més experiència en l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments.
Guillermo Alonso, un dels responsables del Club d'Scrabble Altafulla
Guillermo Alonso, un dels responsables del Club d'Scrabble Altafulla
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
28 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:30h. a 19:30h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla