Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
13 d'abril del 2018
Altafulla serà present a la Gran Final del Campionat d’Scrabble Escolar dels Països Catalans
La cita té lloc aquest dissabte al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa del Prat de Llobregat
Vuit parelles d'Altafulla participen aquest cap de setmana en la Gran Final del Campionat d’Scrabble Escolar dels Països Catalans. La cita té lloc el dissabte al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa del Prat de Llobregat.

Àlex Lozano i Joan del Amo (La Portalada), Joan Belmonte i Aina Estebanell (La Portalada), Paul Martínez i Eder Rofes (La Portalada), Àlex Padilla i Guillem del Castillo (La Portalada), Aimar López i Joan Casañé (La Portalada), Yassmin Acharoui i Rim Sekhsoukh (El Roquissar), Ug Saltó i Xavier Boada (La Portalada), Ona Magdaleno i Irene Fernández (La Portalada), són les parelles guanyadores de la fase classificatòria que es va celebrar al municipi el passat 2 de març, i que ara s’enfronten a la resta de vencedors del territori català.

Tots són alumnes de 5è i 6è de primària, i, segons ha assegurat un dels responsables del Club d’Scrabble d’Altafulla, Guillermo Alonso, estan ben preparats per afrontar la nova convocatòria. Espera que facin tan bon paper con en les dues edicions anteriors.

La d’aquest dissabte no és l’única cita de l’entitat altafullenca aquest mes d’abril. El proper dissabte dia 21, també es convertirà en l’amfitriona de la Gran Final de 1r i 2n d’Educació Secundària Obligatòria (ESO). El Casal La Violeta serà la seu que albergarà aquesta darrera fase del campionat.

El joc de taula té cada vegada més seguidors al territori i el club local cada vegada més experiència en l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments.
Guillermo Alonso, un dels responsables del Club d'Scrabble Altafulla
Guillermo Alonso, un dels responsables del Club d'Scrabble Altafulla
Social
Et recomanem
Fem cagar el tió a ritme de nadales
23 de desembre a les 12:00h. a la plaça del Pou
Amb la participació dels Gegants i Grallers d'Altafulla
Festa de cap d'any amb el grup Zapping Trio
31 de desembre a les 00.30h. a La Violeta
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
11è Primer Bany de l'Any
1 de gener a les 13:00h. davant del Pont de Mar
Organitza: Atletes d'Altafulla
Parc de Nadal
2, 3 i 4 de gener de 17:00h. a 20:00h. al Poliesportiu Municipal
Organitza: Ajuntament d'Altafulla