Notícies
Foto: Elisabeth Magre
13 d'abril del 2018
Pep Puig presenta a Altafulla la seva darrera novel·la, ‘Els Metecs’
L’acte té lloc aquest divendres a les 19:30h a la Pallissa de l’Era del Senyor
La Pallissa de l’Era del Senyor d’Altafulla serà l’escenari aquest divendres a partir de dos quarts de 8 del vespre de la presentació del darrer llibre de Pep Puig, ‘Els Metecs’.

La seva primera novel·la, ‘L’home que torna’, va obtenir el Premi Jove Talent Fnac i va gaudir d'una molt bona acollida per part de la crítica i dels lectors. Des d’aleshores, la progressió de l’escriptor de la Nou de Gaià ha estat constant. ‘Les llàgrimes de la senyoreta Marta’, ‘L’amor de la meva vida de moment’, i ‘La vida sense la Sara Amat’, reconeguda amb el premi Sant Jordi 2015, en són una mostra més que evident d’aquest creixement de l’autor i de la seva trajectòria.

‘Els Metecs’ pretén tornar a atraure l’atenció del lector enfrontant-lo, des d’una perspectiva irònica, a qüestions vitals que cal resoldre. L’amistat, l’enyorança, el sexe, els vincles, i la vergonya, són alguns dels eixos sobre els quals gira la seva darrera narració.

La novel·la explica la història de quatre amics, els metecs, que, un cop han deixat els fills a l’escola, es reuneixen al cafè de la cantonada. Durant un llarg esmorzar a la Boqueria, en Pere, l’escriptor del grup, escolta embadalit la narració del Mario, que en un moment baix després que la dona l’hagi deixat, s’ha decidit a visitar el poble on va passar la infantesa i que va abandonar quan el matrimoni dels pares es va trencar i el seu pare va desaparèixer per sempre. El Pere queda atrapat en aquesta història i en vol fer una novel•la, que serà també un viatge de tots plegats cap als propis orígens, a la recerca d’una innocència perduda o d’aquella dona inoblidable que cadascú idealitza a la seva manera.
Social
Et recomanem
Conf. "Passat, present i futur de l'embassament del Catllar"
15 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec de Natàlia Fúnez, d'Ecologistes en Acció
Projecció de la pel·lícula "Matar a Jesús"
15 de febrer a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Conferència "Ajuda anglesa a la Guerra del Francès"
22 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec d'Adam Quigley, investigador
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de febrer a les 11 del matí des de davant del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com