Notícies
Foto: Elisabeth Magre
13 d'abril del 2018
Pep Puig presenta a Altafulla la seva darrera novel·la, ‘Els Metecs’
L’acte té lloc aquest divendres a les 19:30h a la Pallissa de l’Era del Senyor
La Pallissa de l’Era del Senyor d’Altafulla serà l’escenari aquest divendres a partir de dos quarts de 8 del vespre de la presentació del darrer llibre de Pep Puig, ‘Els Metecs’.

La seva primera novel·la, ‘L’home que torna’, va obtenir el Premi Jove Talent Fnac i va gaudir d'una molt bona acollida per part de la crítica i dels lectors. Des d’aleshores, la progressió de l’escriptor de la Nou de Gaià ha estat constant. ‘Les llàgrimes de la senyoreta Marta’, ‘L’amor de la meva vida de moment’, i ‘La vida sense la Sara Amat’, reconeguda amb el premi Sant Jordi 2015, en són una mostra més que evident d’aquest creixement de l’autor i de la seva trajectòria.

‘Els Metecs’ pretén tornar a atraure l’atenció del lector enfrontant-lo, des d’una perspectiva irònica, a qüestions vitals que cal resoldre. L’amistat, l’enyorança, el sexe, els vincles, i la vergonya, són alguns dels eixos sobre els quals gira la seva darrera narració.

La novel·la explica la història de quatre amics, els metecs, que, un cop han deixat els fills a l’escola, es reuneixen al cafè de la cantonada. Durant un llarg esmorzar a la Boqueria, en Pere, l’escriptor del grup, escolta embadalit la narració del Mario, que en un moment baix després que la dona l’hagi deixat, s’ha decidit a visitar el poble on va passar la infantesa i que va abandonar quan el matrimoni dels pares es va trencar i el seu pare va desaparèixer per sempre. El Pere queda atrapat en aquesta història i en vol fer una novel•la, que serà també un viatge de tots plegats cap als propis orígens, a la recerca d’una innocència perduda o d’aquella dona inoblidable que cadascú idealitza a la seva manera.
Social
Et recomanem
31è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 29 d'agost a la plaça de l'Església d'Altafulla
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada dilluns i dijous a les 19:00h. des de davant el Castell
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme - 977 651 426
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Obert els dissabtes, de 18 a 20h; i els diumenges, d’11 a 13:30h
Xarxa de voluntariat i Ajuntament d'Altafulla
21a Fira d'Artesans d'Altafulla
Dies 16, 17, 18 i 19 d'agost, a la zona de les Eres
Organitza Col·lectiu d'Artesans i col·labora Ajuntament