Notícies
11 de febrer del 2015
Mercadona obre la borsa de treball per cobrir les places de personal a Altafulla
Si es compleixen els terminis de les obres, l’obertura del nou supermercat es preveu per aquesta propera Setmana Santa
Mercadona ja ha obert la borsa de treball per cobrir les places de personal a Altafulla. El bon ritme de les obres de la nova superfície comercial, que ha d’obrir portes en els propers mesos al municipi, ja fa setmanes que es pot veure passejant pels seus voltants.

Tot i que des de Mercadona no han volgut fixar un dia concret al calendari, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha apuntat com a possible data d’obertura el 26 de març. Caldrà veure, però, si els tràmits administratius pertinents permeten complir els terminis previstos. Una cinquantena d’operaris hi treballen de dilluns a dissabte perquè així sigui.

L’únic requisit per entrar a formar part de l’oferta laboral és tenir el títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO). La formació posterior com a personal de supermercat anirà a càrrec de l’empresa.

Els fonaments ja estan llestos i l’estructura ja està dempeus. Mentre s’acaben d’aixecar parets, les tasques passen ara també per les actuacions en els vials d’accés a la zona d’aparcament i d’enllaç amb la carretera. Una reordenació urbanística que permetrà la connexió amb entrada i sortida amb l’antiga N-340, la recuperació del connector biològic en l’espai que ocupava l’aparcament lateral, i la construcció d’un carril bici.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla