Notícies
11 de febrer del 2015
La cap d’estudis de l’Institut d’Altafulla celebra que les proves de nivell de 4t d’ESO acostumen a obtenir bons resultats
L’anglès és una de les principals preocupacions de la Generalitat, que treballa per reduir el percentatge de suspesos fins el 15%
L’any 2012 un 20% dels alumnes de 4t d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) que es van examinar de les proves de competències bàsiques de final de cicle van suspendre anglès i matemàtiques. L’any passat aquest percentatge es va reduir fins el 17%, però la llengua estrangera continua sent una de les principals preocupacions del departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Enguany, a més, l’examen d’anglès, que té lloc aquest dimecres juntament amb llengua castellana, serà més difícil. El secretari de Polítiques Educatives, Joan Mateo, ha explicat que la voluntat és reduir el percentatge de suspesos fins el 15%. Aquest dimarts els alumnes ja es van examinar de llengua catalana i matemàtiques.

En el cas de l’Institut d’Altafulla, però, el percentatge d’aprovats és molt elevat. De fet, la cap d’estudis del centre, Araceli Muñoz, ha corroborat que els resultats al municipi acostumen a ser molt positius. En aquest sentit, ha recordat que “no contemplen el currículum sencer, sinó que es tracta de competències molt bàsiques”.

Una de les novetats d’aquesta quarta edició és que els alumnes que pateixen TDAH o dislèxia tenen fins a un quart d’hora més per realitzar cadascuna de les proves. Els resultats es donaran a conèixer a partir del 7 d’abril.
Joan Mateo, secretari de Polítiques Educatives
Araceli Muñoz, cap d'estudis de l'Institut d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla