Notícies
Foto: Consell Comarcal del Tarragonès
14 de maig del 2018
Un nou camió de recollida de la fracció orgànica donarà servei a Altafulla
Està adaptat amb una grua per elevar els contenidors i facilitar-ne el buidatge
El Consell Comarcal del Tarragonès ha adquirit un nou vehicle per a la recollida de la fracció orgànica, que donarà servei a Altafulla i a d'altres municipis del Baix Gaià. El camió està adaptat amb una grua per elevar els contenidors de color marró, els que recullen les restes orgàniques, i amb funcions de bolquet per facilitar-ne el buidatge a les instal·lacions de tractament de residus.

El servei de recollida de la fracció orgànica que es cobrirà amb aquest nou vehicle i que presta a la comarca Fomento de Construcciones y Contratas, garantirà l'assistència de les necessitats dels municipis d'Altafulla, el Catllar, Creixell, el Morell, la Nou de Gaià, els Pallaresos, Perafort, la Pobla de Mafumet, la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià, Salomó, la Secuita, Vespella de Gaià i Vilallonga del Camp.

Aquest camió, que ha subministrat l’empresa Trans-Gruas, representa una inversió de més de 66.000 €, que ha assumit el Consell Comarcal del Tarragonès amb el suport del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, i de la Diputació de Tarragona.

El president del Consell, Daniel Cid, acompanyat del delegat de FCC de Tarragona i Lleida, Jesús Padullés, ha presentat el nou servei i hn supervisat les funcions abans d’integrar-lo a l’equip professional que porta a terme la recollida de la fracció orgànica a la comarca.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla