Notícies
Foto: Consell Comarcal del Tarragonès
14 de maig del 2018
Un nou camió de recollida de la fracció orgànica donarà servei a Altafulla
Està adaptat amb una grua per elevar els contenidors i facilitar-ne el buidatge
El Consell Comarcal del Tarragonès ha adquirit un nou vehicle per a la recollida de la fracció orgànica, que donarà servei a Altafulla i a d'altres municipis del Baix Gaià. El camió està adaptat amb una grua per elevar els contenidors de color marró, els que recullen les restes orgàniques, i amb funcions de bolquet per facilitar-ne el buidatge a les instal·lacions de tractament de residus.

El servei de recollida de la fracció orgànica que es cobrirà amb aquest nou vehicle i que presta a la comarca Fomento de Construcciones y Contratas, garantirà l'assistència de les necessitats dels municipis d'Altafulla, el Catllar, Creixell, el Morell, la Nou de Gaià, els Pallaresos, Perafort, la Pobla de Mafumet, la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià, Salomó, la Secuita, Vespella de Gaià i Vilallonga del Camp.

Aquest camió, que ha subministrat l’empresa Trans-Gruas, representa una inversió de més de 66.000 €, que ha assumit el Consell Comarcal del Tarragonès amb el suport del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, i de la Diputació de Tarragona.

El president del Consell, Daniel Cid, acompanyat del delegat de FCC de Tarragona i Lleida, Jesús Padullés, ha presentat el nou servei i hn supervisat les funcions abans d’integrar-lo a l’equip professional que porta a terme la recollida de la fracció orgànica a la comarca.
Social
Et recomanem
Conf. "Passat, present i futur de l'embassament del Catllar"
15 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec de Natàlia Fúnez, d'Ecologistes en Acció
Projecció de la pel·lícula "Matar a Jesús"
15 de febrer a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Conferència "Ajuda anglesa a la Guerra del Francès"
22 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec d'Adam Quigley, investigador
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de febrer a les 11 del matí des de davant del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com