Notícies
Foto: Consell Comarcal del Tarragonès
14 de maig del 2018
Un nou camió de recollida de la fracció orgànica donarà servei a Altafulla
Està adaptat amb una grua per elevar els contenidors i facilitar-ne el buidatge
El Consell Comarcal del Tarragonès ha adquirit un nou vehicle per a la recollida de la fracció orgànica, que donarà servei a Altafulla i a d'altres municipis del Baix Gaià. El camió està adaptat amb una grua per elevar els contenidors de color marró, els que recullen les restes orgàniques, i amb funcions de bolquet per facilitar-ne el buidatge a les instal·lacions de tractament de residus.

El servei de recollida de la fracció orgànica que es cobrirà amb aquest nou vehicle i que presta a la comarca Fomento de Construcciones y Contratas, garantirà l'assistència de les necessitats dels municipis d'Altafulla, el Catllar, Creixell, el Morell, la Nou de Gaià, els Pallaresos, Perafort, la Pobla de Mafumet, la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià, Salomó, la Secuita, Vespella de Gaià i Vilallonga del Camp.

Aquest camió, que ha subministrat l’empresa Trans-Gruas, representa una inversió de més de 66.000 €, que ha assumit el Consell Comarcal del Tarragonès amb el suport del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, i de la Diputació de Tarragona.

El president del Consell, Daniel Cid, acompanyat del delegat de FCC de Tarragona i Lleida, Jesús Padullés, ha presentat el nou servei i hn supervisat les funcions abans d’integrar-lo a l’equip professional que porta a terme la recollida de la fracció orgànica a la comarca.
Social
Et recomanem
Altacústic, Festival de Música Independent d'Altafulla
Del 19 al 21 de Juliol, a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
Divendres 27 de juliol, a les 10h al Club Marítim Altafulla
Bases per participar al concurs a www.altafulla.cat
Cicle de teatre Escena Altafulla
Del 28 al 29 de juliol al Parc Voramar i a la Vil·la dels Munts
Consulta la programació i venda d'entrades a www.altafulla.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Tots els dilluns i els dijous a les 19h
Preu visita 4€. Reserves 977651426 (Oficina de Turisme)