Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
12 de febrer del 2015
L’arribada de Sa Majestat Carnestoltes dóna avui el tret de sortida al Carnaval d’Altafulla
El seguici tindrà lloc a les 20h des del casal fins la plaça del Pou, on proclamarà el seu discurs de benvinguda
La jornada del Dijous Gras dóna avui el tret de sortida al Carnaval d’Altafulla. A les 8 del vespre arribarà a la vila Sa Majestat Carnestoltes. A ritme de xaranga, recorrerà els carrers de la Vila Closa, des del casal fins la plaça del Pou, on donarà la benvinguda a la festivitat. En acabar, a la mateixa plaça del Pou, tindrà lloc el tradicional Concurs de Truites. Unes activitats que seran retransmeses en directe des d'Altafulla Ràdio, al 107.4 fm, a www.altafullaradio.cat, i a la tdt.

Aquesta edició ha comptat enguany amb una jornada prèvia de preparació, que es va celebrar el passat diumenge al carrer Sant Antoni Abat amb batucada i diferents tallers de maquillatge i màscares.

Des de l’Ajuntament i la Comissió de Festes creuen els dits perquè el temps acompanyi aquest vespre. En cas de pluja, però, hi ha preparat un pla b, i tots els actes tindrien lloc dins del casal.

Un cop donat el tret de sortida a la festivitat, els actes continuaran demà divendres a les 9 del vespre al Centre d’Entitats, quan serà el torn de la Festa del Pijama, a càrrec de l’Ateneu de Dones.

Els plats forts arribaran el cap de setmana. El dissabte, amb la rua de carrosses i comparses, a partir de les 10 de la nit des de la plaça de La Portalada, i el posterior ball popular. I el diumenge, a dos quarts de 6 la segona de les rues, que culminarà amb la guerra de confeti a la plaça del Pou.

Els actes finalitzaran el Dimecres de Cendra amb l’enterrament de la sardina.
Jordi Molinera, regidor de Festes
Jordi Molinera, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat