Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
12 de febrer del 2015
L’arribada de Sa Majestat Carnestoltes dóna avui el tret de sortida al Carnaval d’Altafulla
El seguici tindrà lloc a les 20h des del casal fins la plaça del Pou, on proclamarà el seu discurs de benvinguda
La jornada del Dijous Gras dóna avui el tret de sortida al Carnaval d’Altafulla. A les 8 del vespre arribarà a la vila Sa Majestat Carnestoltes. A ritme de xaranga, recorrerà els carrers de la Vila Closa, des del casal fins la plaça del Pou, on donarà la benvinguda a la festivitat. En acabar, a la mateixa plaça del Pou, tindrà lloc el tradicional Concurs de Truites. Unes activitats que seran retransmeses en directe des d'Altafulla Ràdio, al 107.4 fm, a www.altafullaradio.cat, i a la tdt.

Aquesta edició ha comptat enguany amb una jornada prèvia de preparació, que es va celebrar el passat diumenge al carrer Sant Antoni Abat amb batucada i diferents tallers de maquillatge i màscares.

Des de l’Ajuntament i la Comissió de Festes creuen els dits perquè el temps acompanyi aquest vespre. En cas de pluja, però, hi ha preparat un pla b, i tots els actes tindrien lloc dins del casal.

Un cop donat el tret de sortida a la festivitat, els actes continuaran demà divendres a les 9 del vespre al Centre d’Entitats, quan serà el torn de la Festa del Pijama, a càrrec de l’Ateneu de Dones.

Els plats forts arribaran el cap de setmana. El dissabte, amb la rua de carrosses i comparses, a partir de les 10 de la nit des de la plaça de La Portalada, i el posterior ball popular. I el diumenge, a dos quarts de 6 la segona de les rues, que culminarà amb la guerra de confeti a la plaça del Pou.

Els actes finalitzaran el Dimecres de Cendra amb l’enterrament de la sardina.
Jordi Molinera, regidor de Festes
Jordi Molinera, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla