Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
15 de maig del 2018
La 1a Fira de Primavera d’Altafulla es posposa i es farà l’any que ve
La coincidència amb altres esdeveniments ha fet decidir l'Associació Turística d'Empresaris i Comerciants a anul·lar la que havia de ser la primera fira comercial d’Altafulla
El baix volum d’ inscripcions ha empenyat l'Associació Turística d'Empresaris i Comerciants d'Altafulla (ATECA) a posposar la 1 Fira de Primavera que havia de celebrar-se aquest pròxim cap de setmana 18, 19 i 20 de maig a la localitat.

Com ha explicat Josep Maria Lloret, president d’ATECA, la primera edició de la fira s’havia preparat amb poc temps d’antel•lació i això ha fet que siguin pocs els comerços i establiments que s’hi han apuntat. A més, aquest mes de maig està farcit d’actes i compromisos i caldria haver reservat amb prou temps les dates que tenen disponibles els empresaris i comerciants.

El president d’ATECA, però, assegura que la fira es farà el pròxim any durant el mes de maig, però aquesta vegada es prepararà amb temps suficient perquè els comerciants de la localitat puguin planificar-se. La Fira de Primavera vol ser un aparador de la vida comercial del municipi i per això, a més de les parades de comerciants i establiments, s’havien previst activitats lúdiques, com ha explicat Josep Maria Lloret.

L'Associació Turística d'Empresaris i Comerciants d'Altafulla (ATECA) es centra ara en la preparació de la junta que celebraran abans de l’estiu, on tractaran els temes que van acordar-se a la I Taula de Comerç del Baix Gaià del mes d’abril passat, i que va establir l’objectiu comú de crear la marca pròpia Comerç Obert del Baix Gaià. La regidoria de Comerç i Consum de l’Ajuntament i ATECA han sumat esforços, sota el paraigua de la patronal PIMEComerç Tarragona, per promoure la creació d’aquesta nova eina conjunta de promoció de la subcomarca.
Després de l’estiu, ATECA tornaran a celebrar la Trobada Empresarial com fan cada any al mes d’octubre.
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla