Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
15 de maig del 2018
El grup de joves de l’Escola de Música d’Altafulla fa aquest divendres el concert de Primavera
Un trio d’arpes, un de guitarres, un grup de combo i un trio de clarinet interpretaran un repertori per mostrar el talent jove de l’escola
L’Escola de Música d’Altafulla (EMMA) està enllestint els detalls per al que serà una mostra dels coneixements que han assolit els alumnes que han acabat 4art curs del nivell elemental a l’escola. El concert de Primavera del grup de joves de l’EMMA serà aquest divendres a dos quarts de set de la tarda al carrer de l’Hostal, al davant del Casal la Violeta.

Núria Riambau, directora de l’Escola de Música d’Altafulla, explica que el concert havia de fer-se en el marc de la 1a Fira de Primavera d’ATECA, que finalment s’ha suspès, però han decidit fer-lo igualment perquè és una bona ocasió per ensenyar al carrer el que es fa dins l’escola.

El concert serà, doncs, una mostra del talent musical jove del centre d’estudis musicals, amb un repertori que va del modern al clàssic.

D’altra banda, l’Escola Municipal de Música està immersa aquesta setmana en el període de preinscripcions per al curs 2018-2019. La preinscripció pot fer-se fins divendres, 18 de maig, presentant les sol•licituds de preinscripció als estudis musicals al registre de l’Ajuntament d’Altafulla. Enguany, la directora explica que hi ha una important novetat pel que fa a les edats dels nous alumnes, per aconseguir que s’iniciïn a partir dels cinc anys.

Per a inscriure’s a l’EMMA, cal portar la sol•licitud de preinscipció abans d’aquest divendres formalitzada i la documentació obligatòria, una informació que es pot consultar al web municipal www.altafulla.cat

Les llistes amb el barem es publicaran el 29 de maig i les reclamacions podran fer-se del 30 de maig al 4 de juny. El sorteig es farà el 6 de juny a les 9:30 a la sala de plens de l’Ajuntament d’Altafulla. La llista d’admesos sortirà el 8 de juny i del 20 a 22 de juny es podran fer les matriculacions directament a l’Escola Municipal de Música.
Núria Riambau, directora de l’Escola de Música
Núria Riambau, directora de l’Escola de Música
Núria Riambau, directora de l’Escola de Música
Social
Et recomanem
Conf. "Passat, present i futur de l'embassament del Catllar"
15 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec de Natàlia Fúnez, d'Ecologistes en Acció
Projecció de la pel·lícula "Matar a Jesús"
15 de febrer a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Conferència "Ajuda anglesa a la Guerra del Francès"
22 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec d'Adam Quigley, investigador
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de febrer a les 11 del matí des de davant del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com